Cine iti conduce viata? Ego-ul sau sufletul tau?

 

Directia pe care noi o luam cu sufletul, si care ne influenteaza existenta ulterior, este mult mai importanta decat decizia pe care o ia ego-ul nostru, care ne “obliga” sa ramanem cumva conectati la viata fizica. Ceea ce suntem noi nu este reprezentat de corpul nostru, ci de ceea ce reprezentam noi la nivel divin: aceasta constiinta care se reincarneaza iar si iar, pentru a evolua. Nu exista inceput si sfarsit, exista doar acum, si ceea ce faci tu cu sau in momentul prezent.

Ego-ul nu este partea noastra autentica, este acea parte din noi care vrea mereu sa castige, de multe ori trecand si peste principii, si peste liberul arbitru al altora, dar si peste ceea ce-si doreste sufletul nostru. Peste tot in jurul nostru se fac tot felul de liste, clasamente, cine e cel mai frumos, mai bun, mai spiritual, etc. Insa acolo nici macar nu se iau in considerare toate persoanele, ci doar acele persoane carora ego-ul le dicteaza sa fie mai bune decat altele, si sa fie primele, sis a fie recunoscute de altii ca fiind asa. Pai, sufletul nostru spune ca poti sa fii primul in orice lista, fara sa fii cunoscut. Asadar, alege tu de cine sa asculti: de ego sau de suflet? Ai nevoie de aprobarea altora, sau tu singur decizi ca esti mai bun ca altii?

Dumnezeu a pus in fiecare dintre noi o licarire de divinitate, reprezentata de sufletul nostru. Nu cred ca trebuie inlaturat nici unul nici sufletul nici ego-ul, insa trebuie sa gasiti o cale ca ambele sa se manifeste in viata voastra, intr-o anume masura. Atunci cand tu dai voie divinitatii sa creasca in interiorul tau, ego-ul incepe sa se diminueze.

In momentul in care incepi sa constientizezi care este legatura ta cu divinitatea, care este motivul pentru care te-ai incarnat, ego-ul incepe sa dispara. Pentru ca atunci nu mai ai nevoie de recunoasterea celorlalti oameni, ci esti fericit pentru ca, facand ceea ce reprezinta menirea ta pe pamant, de fapt ii multumesti lui Dumnezeu pentru tot. Ego-ul si sufletul tau pot sa coexiste, atata timp cat nici unul nu-si depaseste “atributiile”.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*