Cum ne revenim dupa o tragedie

 

Cineva a spus la un moment dat ceva foarte interesant: ca sa fii fericit cu tine insuti trebuie ca din cand in cand sa te pierzi si sa te lasi prada intuitiei. Elimina de langa tine toate lucrurile care iti pot crea tie sentimente negative si care au mare legatura cu tragedia de care tu fugi. Incepe sa te gandesti la tine, indiferent ce anume presupune asta. Nu conteaza in ce fel vei face asta, chiar daca la un moment dat ti se va parea foarte ciudat trebuie sa continui.

 

Incearca sa lasi controlul asupra vietii tale unei fiinte superioare, fie ca este vorba de Dumnezeu, fie ca este vorba de Univers. Cand suferim o tragedie simtim ca sufletul nostru ia foc si se indeparteaza de fiinta noastra. De fapt, el are mare nevoie de noi ca sa-l umplem cu tot felul de sintagme ale fericirii. Si daca pentru tine fericirea inseamna o cupa mare de inghetata, ce mai astepti?

 

Stim cu totii ca dupa o tragedie nu putem sa ne trezim a doua zi dimineata si sa spunem ca totul a trecut. Simplul fapt ca pentru noi asta inseamna o tragedie, inseamna ca avem o mare problema, pentru ca am legat de acea experienta altele, si astfel se creeaza un fel de crec vicios care preia controlul asupra vietii noastre. Asa ca acum noi trebuie sa preluam controlul asupra vietii noastre.

 

Mereu trebuie sa-ti spui ca va trece. Pentru ca pana la urma totul trece, indiferent ca este vorba de ceva bun sau rau. Insa depinde numai de noi ca acea experienta traumatizanta sa fie lasata in pace, sau sa reapara la un moment dat in existenta noastra.

 Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*