Cum sa vizualizezi corect

Sa vizualizezi ceva ce iti doresti foarte mult este ca si cum ai crea un scenariu si iti obligi mintea sa faca un spectacol. Tu proiectezi imagini la nivel mental, subconstientul le preia si incepi sa te gandesti ce si cum sa faci ca sa-ti indeplinesti visurile. In perioada urmatoare incepi sa te porti si sa actionezi conform filmului pe care l-ai proiectat. De asta e important sa vizualizezi doar ce este important si sa nu te pierzi in detalii.

Daca te gandesti la acel lucru de zece ori pe zi, tot de atatea ori vei vizualiza visul tau si vei avea mai multe sanse sa ti-l indeplinesti. Pentru ca, cu fiecare vizualizare in plus planul tau se imbunatateste. Este ca si cum ai repeta pentru o piesa de teatru. Cel mai comun “truc” uzitat este cel cu masina. Sa zicem ca nu ai vrut niciodata masina insa atunci cand dintr-o data iti doresti incepi sa vezi modelul respectiv peste tot.

Oportunitatile apar mereu in viata noastra din diverse surse insa daca nu suntem interesate de ele le vedem foarte rar. In jurul nostru sunt mereu oameni care sunt dispusi sa ne ajute dar pentru ca noi nu suntem destul de deschisi sau pentru ca nu le vrem ajutorul nici nu il primim.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*