Dumnezeu ne poarta tot timpul in brate

 

Un om a avut odata un vis. Se facea ca mergea pe o plaja impreuna cu Dumnezeu, si pe cer apareau scene din viata sa, si a observat ca fiecarei scene ii corespundea pe nisip 2 seturi de urme de pasi: unul al lui si unul al lui Dumnezeu. Dupa ce si ultima scena din viata lui s-a derulat, s-a uitat in spate la pasii facuti.

A observat ca tuturor momentelor in care i-a fost foarte greu in viata le corespundeau numai un set de pasi. Suparat, s-a intors catre Dumnezeu si l-a intrebat:

-“Doamne, mi-ai spus odata ca daca ma decid sa te urmez, niciodata nu voi fi singur. A observat insa ca de fiecare data cand am avut necazuri pe nisip apare doar un singur set de pasi pe nisip. Cum se face Doamne ca de fiecare data cand am trecut prin ceva greu, Tu m-ai parasit?”

-“Copilul meu drag, eu te iubesc prea mult ca sa te parasesc vreodata. In momentele tale grele, urmele de pasi pe care le-ai vazut intiparite pe nisip erau ale mele, nu ale tale, caci in acele momente te-am purtat in brate.”

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*