LEGEA KARMEI SI A IERTARII

Omul nu primeste decat ceea ce da. Ceea ce un om crede (si manifesta prin actele sale, cuvintele sale), se va manifesta mai devreme sau mai tarziu cu o precizie uimitoare. Tot ceea ce omul seamana, aia va culege.

Cel care cunoaste legea spirituala si nu o pune in practica sufera in mod teribil consecintele. Teama de Dumnezeu (de legea cauza-efect, actiune-reactiune), este inceputul intelepciunii. Daca noi intelegem ca cuvantul „Dumnezeu” inseamna „lege divina”, multe pasaje din Biblie ni se vor clarifica.

Iisus Hristos a spus: „Veti cunoaste adevarul si adevarul va va elibera.” Astfel noi constatam ca libertatea (care ne salveaza din conditiile nefericite) provine din cunoastere, respectiv din cunoasterea legilor spirituale. Ascultarea precede comanda si legea divina asculta de cel care o respecta.

Omul nu trebuie niciodata sa ceara altceva decat ceea ce ii apartine prin drept divin. Orice lucru caruia ii fortam manifestarea prin vointa personala este intotdeauna rau primit, prin urmare sortit insuccesului.

Crestinismul este fondat pe legea iertarii. Hristos este cel ce ne-a salvat de blestemul legii karmice. Hristos din fiecare din noi este renasterea si salvarea in orice situatie discordanta.

Cunoasterea legii spirituale ii da omului puterea sa-si stearga greselile. Omul nu poate forta ambianta exterioara sa fie ceea ce nu este el insusi. Daca doreste bogatii, el trebuie mai intai sa-si constientizeze propria bogatie interioara.

Florence Scovel Shinn

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*