Modul in care ii judeci pe altii arata cum te judeci pe tine insuti

 

De multe ori credem despre noi ca suntem bine asa cum suntem, si nici o alta persoana n-ar trebui sa ne critice pentru ca pana la urma este viata noastra si deciziile pe care le luam ne apartin. Si cu toate astea, de ce nu gandim la aceiasi parametri cand este vorba de viata altora? In general ii judecam pe altii atunci cand noi credem ca ceva nu este in regula la noi.

Invata sa-i cunosti pe ceilalti inainte sa-i judeci. Pana la urma nu ai de unde sa stii de ce acea domnisoara a iesit in public nemachiata, sau de ce anumite persoane au anumite comportamente, si exemplele pot continua. Pana la urma sa nu uitam ca nici noi nu suntem perfecti si uneori facem un lucru pentru care, din prisma noastra de gandire, am merita sa fim judecati de ceilalti. Bineinteles, sunt anumite aspecte in baza carora putem sa judecam, insa pana la urma haide sa “arunce piatra cel care se simte fara vina”.

Probabil ca stii pana acum ca de obicei lucrurile care ne deranjeaza la ceilalti sunt exact lucrurile care le vedem si nu le putem controla la noi insine. Asa ca inainte sa vedem paiul din ochiul altuia hai mai intai sa vedem barna din ochiul nostru.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*