Nu renunta prea devreme

Cu multi ani in urma, un barbat ce locuia in Africa si-a vandut ferma pentru ca voia sa mearga sa caute diamante. A strabatut intreg continentul african in cautarea pietrelor pretioase. Din nefericire nu a avut noroc si dupa ani de lupta, dezamagire si disperare, si-a sfarsit viata jalnica inecandu-se in ocean.

In mod ironic, persoana care a cumparat ferma acestui barbat a descoperit pe pamanturile sale mina Kimberly. Exact-cea mai mare mina de diamante din lume se gasea pe lotul acela de pamant pe care omul nesabuit l-a vandut, pentru a merge sa caute diamante in alta parte.

O alta intamplare: Un barbat cu numele Sutter, venit din Elvetia, a cumparat o ferma la poalele muntilor din Sacramento. De la cine a cumparat-o? De la un barbat care a mers sa caute aur in alte parti ale statului. Dl Sutter a descoperit cea mai mare mina de aur exact in locul acela in care proprietarul initial l-a vandut pentru a merge sa caute bogatii in alta parte.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*