Odata cu problema vine si solutia

Indiferent ce se intampla acum in viata ta, alege sa te iubesti si sa-ti asumi responsabilitatea. Totul are o rezolvare, trebuie numai sa te calmezi si sa vezi care este aceasta. Insa daca nu reusesti sa o gasesti, sau pur si simplu nu poti sa vezi dincolo de problema respectiva, intreaba-te ce ai de invatat din aceasta experienta.

Poate ca acea problema a aparut in viata ta pentru ca trebuie sa iesi din zona de confort, si astfel universul te impinge sa faci ceea ce trebuie. Din pacate noi oamenii avansam numai cand trecem prin perioade nefaste pentru noi. Sunt foarte putini cei care stiu ce trebuie sa faca in lumea asta, insa restul prefer sa ramana in zona de confort.

Cand in viata noastra apare o problema, automat apare si solutia. Insa acea solutie nu apare pana cand noi nu ne schimbam vibratia, sau pana cand nu evoluam intr-un fel sau altul. Nu te mai teme ca daca incerci sa-ti rezolvi problema cu prima solutie care-ti vine la indemana, ceilalti ar putea sa te judece. Si de multe ori trebuie sa incercam multe solutii, pana cand eliminam problema. Surprinzator insa, descoperim ulterior ca am rezolvat si alte problema, cu aceeasi solutie. Si noi am evoluat in directia buna.

De aceea, cand ai o problema in viata ta, gandeste-te care-i motivul pentru care a aparut, gaseste cateva solutii si incearca-le pe toate. N-ai de unde sa stii ce descoperi si te va propulsa intr-o alta etapa a vietii tale, unde sa poti accesa noi si noi experiente, menite sa te duca la starea de beatitudine completa.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*