Parerea cuiva despre tine nu trebuie sa devina realitatea ta

Din pacate multi oameni sunt trasi inapoi de la a face ce isi doresc pentru ca parerea altor oameni despre ei conteaza mult mai mult decat ceea ce cred ei. Tu te cunosti cel mai bine, si indiferent cum te eticheteaza cei din jurul tau, trebuie sa stii ca orice vis pe care il ai este posibil. Si daca nu-l poti tu face cap-coada, sigur vei gasi persoane care sa te ajute acolo unde ai lacune. Important este sa crezi ca vei reusi, si ca nu trebuie sa abandonezi.

Elimina din viata ta toate acele persoane care te seaca de energie si care nu cred in visele tale. Elimina toate persoanele care nu sunt ambitioase, care nu vor sa realizeze ceva cu viata lor si pur si simplu merg pe acelasi aliniament cu ceilalti. Stii proverbul ala: “ca sa faci ceva extraordinar, nu merge pe calea batatorita de altii”. Este necesar sa atragi langa tine persoane care mereu isi doresc mai mult, si care vor face tot ce pot mai bine pentru a reusi.

Trebuie sa stii ca tu nu esti o persoana care se plange si nu face nimic in legatura cu situatia in care este. Chiar daca ceva nu-ti reuseste, nu te descuraja, pur si simplu schimba strategia. Este necesar sa fii flexibil si sa te gandesti mereu cum ti-ai putea imbunatati capacitatile si cum ai putea imbunatati serviciile pe care le oferi celorlalti.

Nimeni nu poate sa faca pentru tine ce poti face tu, si daca tu te lasi influentat de ceilalti, cum sa iti infrumusetezi viata? Mereu sa ai in mintea ta urmatorul slogan: “nu s-a terminat pana cand eu nu castig ce mi-am propus sa castig”.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*