Invata ce sa nu faci ca sa ai succes

Pentru a avea succes trebuie sa faci cateva schimbari importante in viata ta. Si nu, nu are neaparat legatura cu actiunile pe care ar trebui sa le intreprinzi tu. Ca sa evoluezi, trebuie sa iesi din zona de confort: asa cum bebelusii invata cum sa mearga la fel si tu trebuie sa faci schimbari pentru a avea succes.

Trebuie sa inveti sa faci planuri, si sa le scrii intr-o agenda. Simplul fapt ca ai scris planurile inseamna ca tu constientizezi ca telurile sunt importante pentru tine, si ca vei face tot ce trebuie pentru a le atinge. Invata sa fii disciplinat si sa fii inteligent cu timpul tau. Planurile pe care le faci de multe ori se intind catre alte zile si ar trebui sa ai grija exact cum faci asta, tocmai ca sa nu-ti pierzi entuziasmul.

Tot ce ai in acest moment in viata ta este rezultatul a ceea ce stii, ceea ce ai experimentat si cum anume ai rezonat tu cu mintea ta subconstienta. Aceasta este baza a tot ce urmeaza sa evolueze. Cu cat stii mai mult despre necunoscut, cu atat descoperi ca stii atat de putin. Trebuie sa stii ca viata este formata din experiente, pentru ca toate cunostintele tale sunt nimic daca nu aplici ceea ce stii.

Gandeste-te ca subconstientul tau este ca o statie de radio, care emite tot felul de semnale (ganduri). Uneori emiti ganduri, si alteori receptionezi. Secretul succesului este sa stii cand sa trimiti ganduri si cand sa receptionezi, si ce fel de ganduri. Practic, sa stii cand sa emiti ganduri si cand sa experimentezi in viata ta efectele gandurilor trimise.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*