Accepta faptul ca poti gasi scuze, poti face bani, dar nu poti si una si alta

Oamenii de succes, cu viata plina, trebuie sa infrunte aceleasi frustrari, obstacole si spaime ca si toti ceilalti. Diferenta sta in felul in care ei trateaza cu frica. Mai curand decat sa se simta striviti sau imobilizati de temerile si grijile lor, oamenii de succes le supun. La urma urmei, succesul este descris cel mai bine ca a simti frica si a o alunga.

O persoana care are obiceiul sa caute scuze se lipseste de potentialul sau cel mai mare. Cand o scuze intra in mintea unui astfel de om, el se ataseaza de idee, o ia foarte in serios, se gandeste de ce este ea valabila si apoi o foloseste drept munitie impotriva lui insusi. Totul se petrece foarte repede, de obicei fara ca persoana sa-si dea seama. Acesta este un obicei distrugator ce poate fi curmat printr-o usoara schimbare in gandire.

Ceea ce sunt oamenii de succes capabili sa faca este sa-si priveasca temerile si scuzele ca pe nimic altceva decat niste ganduri infricosate sau lenese care pot fi nebagate in seama, indepartate din minte sau in cele din urma neluate prea in serios. Astfel, mai curand decat a fi coplesiti de dialogul interior negativ, ei sunt capabili sa se concentreze asupra a ceea ce fac si a ceea ce incearca sa realizeze.

Richard Carlson

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

1 Comment

  1. Succesul nu inseamna neaparat frica, insa cu siguranta inseamna iesirea din zona de confort.
    Scuzele si succesul nu se exclud neaprat insa un om de succes, care a iesit din zona de confort stie ca in cele mai multe cazuri nu are nevoie sa se scuze.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*