Cum sa nu-ti pierzi entuziasmul pe parcurs

Din momentul in care decidem ca ne dorim ceva, tot universul conspira la realizarea dorintei noastre. Cam asa se zice, nu? Pai, si ce te faci daca dureaza prea mult? Sau daca este nevoie sa mai faci cateva actiuni? Sau, intampini blocaje si nu mai ai nici un chef sa continui? De regula, aceste blocaje le au doar cei care isi stabilesc cate un tel, pe rand, si nu se lasa pana nu-l ating.

Daca esti multi-tasking stii déjà ca, poti sa faci mai multe lucruri deodata, si chiar foarte bine, astfel ca, in acelasi timp, sa duci la indeplinire mai multe obiective. La tine nu intervine si plictiseala pentru ca, daca te plictisesti sa muncesti la ceva, poti sa abandonezi pe moment si sa te apuci de altceva. De asemenea, stii ca, daca mai intercalezi intre si niste activitati distractive si care sa-ti distraga atentia, te reintorci cu mult mai mult entuziasm.

Pentru ceilalti: de ce ar trebui sa crezi ca, daca vrei sa atingi un obiectiv trebuie sa stai mereu doar la el? Oamenii de succes sunt cei care muncesc cu pasiune, si poti sa muncesti cu pasiune atunci cand nu esti foarte focusat pe ceea ce faci. Atunci cand simti ca nu mai ai energie, te focusezi pe altceva, si, cand iti revii, revii si la proiectul initial. De cele mai multe ori succesul se dobandeste atunci cand muncesti de placere, si nu cu greutate.

Fa-ti un nou obicei: de fiecare data cand incepi ceva, propune-ti sa si termini ce ai inceput. Stabileste pasii, si perioada maxima pana la care trebuie sa atingi obiectivul.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*