Cum faci ca timpul sa lucreze pentru tine, si nu impotriva ta

Legea atractiei si legea detasarii.

Atunci cand ne dorim ceva, ne gandim la tot felul de modalitati (actiuni) cum sa scurtam timpul pana sa ajungem la momentul perfect la care acel ceva sa ne apartina. Dar, ceea ce uitam sa facem, este sa lasam si universul sa intervina. Probabil ai vazut sit u ca, pana acum, atunci cand ti-ai dorit ceva si a fost cu accord divin, ai intreprins niste actiuni, si la un moment dat ai lasat lucrurile sa se intample. Cam asta este definitia legii detasarii.

Daca privesti timpul ca un fel de impediment in a obtine ce-ti doresti, atunci da, ai de pierdut, si timpul nu lucreaza in favoarea ta. Insa, gandeste-te in felul urmator: ca sa obtii un job, a trebuit sa studiezi ani intregi, ca sa fii sanatos a trebuit uneori sa urmezi tot felul de tehnici, ca sa calatoresti undeva a trebuit sa ai timp sa strangi bani si informatii, etc. Daca te focusezi prea mult pe ceea ce-ti doresti, nu scurtezi timpul, ci dai peste cap una din legile divine: legea detasarii.

Sa spunem ca iti doresti sa obtii ceva, dar dureaza aproximativ un an de zile. Ai stiut asta de la inceput, si esti pregatit sa te “inhami” la asta. Insa, pe parcurs incepi sa-ti pierzi entuziasmul si sa grabesti cumva lucrurile, desi in sinea ta stii ca nu depinde de tine sa faci asta. Sfatul meu ar fi ca in timpul ramas sa incerci sa-ti gasesti tot felul de activitati care sa-ti distraga atentia de la obiectiv. Doar asa vei reusi sa-ti mentii vibratia ridicata pana in punctul si la momentul cheie.

Compara timpul pe care esti fortat sa-l astepti pana iti atingi obiectivul cu mersul undeva, intr-o calatorie. Stii ca trebuie sa te urci in masina sisa faci 6 ore, si poti sa scurtezi cu doar 1 ora. Ce faci cu restul, pana ajungi la destinatie? Esti fortat sa te concentrezi la drum, la alte lucruri, astfel incat sa faci timpul sa treaca mai usor. Odata ce ai invatat, constientizat si asimilat aceasta tehnica, o sa-ti mai dezvolti inca o calitate: rabdarea.

Si uite asa poti sa faci timpul sa treaca mai usor, si sa lucreze in favoarea ta, nu impotriva ta.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*