Faci ce trebuie sa faci in aceasta existenta?

 

Multi dintre noi simtim ca ne-am pierdut echilibrul, ca nu stim exact ce ar trebui sa facem in aceasta viata si, pentru ca singuri nu putem sa gasim un raspuns, alegem sa cerem ajutorul. Si asta este varianta buna, insa depinde cui cerem ajutorul. Cel mai bine ar fi sa invatam sa comunicam cu Sinele nostru Superior, pentru ca doar el ne poate raspunde la aceasta intrebare. Insa, pentru ca sunt unele persoane care nu au foarte curata calea de comunicare cu acest spirit, trebuie sa gaseasca noi si noi modalitati de a se simti implinite.

 

In acest moment, care crezi tu ca iti este menirea pe acest pamant? Care crezi tu ca este motivul pentru care divinitatea te-a trimis aici? Crezi ca este un fel de joc, in care fiecare se lupta doar sa supravietuiasca, sau crezi ca noi toti am venit aici cu un anume scop, pentru a evolua, sau pentru a-i ajuta si pe ceilalti sa evolueze? Daca ai citit articolele, cartile, clipurile prezente peste tot, cu siguranta ca ti-ai facut parerea proprie. Si asa trebuie sa ramana, doar a ta, pentru ca nimeni nu este responsabil pentru rolul tau.

 

Cel mai important, tu stii ce te face fericit? Pentru ca atunci cand vine vorba despre viata ta, si despre menirea personala, trebuie sa faci ceva ce iti place. Eu cred ca tot ce inseamna ceva in viata ta, trebuie facut cu pasiune, altfel fie nu rezista, fie la un moment dat vei exclude acel ceva din viata ta, intentionat sau nu. Din punct de vedere energetic, noi stim ce ne trebuie si ce nu, ce ne ajuta sa evoluam si ce nu.

 

Exercitiu: alege-ti 10-20 de minute intr-o dimineata in care nu trebuie sa te grabesti sa ajungi la serviciu, sau la cumparaturi, sau nu ai vreo intalnire. Fa in asa fel incat sa stai complet relaxat, intr-un fotoliu, cu o lumanare aprinsa, inchide ochii si incepe sa respiri. 4 secunde pe inspir, pe nas, 4 secunde tine suflul in interior pana iti curata tot corpul si elimina tot pe 4 secunde pe gura. Repeti de 4 ori.

 

Cand ai ajuns la stadiul acela de relaxare cand nu iti mai pasa ce se intampla in jurul tau, incepe sa te gandesti ce-si doreste sufletul tau. Pentru ca sufletul tau a cerut sa se incarneze pe aceasta planeta, sa se nasca in familia respectiva, sa aiba un anume job, etc. Numai ca, daca ai ajuns in situatia asta, la un moment dat in viata ta ai facut o cotitura nu tocmai buna pentru existenta ta.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*