Dorinta puternica este un motor al succesului

Primul pas al legii prospere a creativitatii este dorinta si abilitatea de a face ceva constructiv in legatura cu aceasta dorinta. Dorinta adevarata nu are in ea nimic slab sau caldut, dimpotriva, este intensa si puternica. Daca este dezvoltata si exprimata adecvat, o dorinta puternica intotdeauna poarta in ea puterea de a atrage succesul. Cu cat doresti mai mult binele, dorinta ta va avea o putere mai mare de a-ti aduce binele.

Cum poti sa implinesti dorintele profunde de prosperitate si succes? Concentrandu-ti, la un moment dat, atentia asupra unei mari tinte. O mare tinta include intotdeauna un numar de mici dorinte care sunt automat indeplinite cand cea mai mare este indeplinita. Psihologii sunt de acord ca nutrind dorinte puternice si tinte marete influentam oamenii si evenimentele. Este ca si cum toti si tot subconstientul s-ar acorda cu marile noastre dorinte si idealuri, si s-ar ocupa cu a ne ajuta sa le atingem.

Uimitor este faptul ca, din milioane de oameni care doresc sa aiba succes, doar cativa au dorinte cu adevarat mari, care sa ii propulseze. Ceilalti se lasa lenesi dusi de val intr-un curent de evenimente mici si asteptari mici. Cand intalnesti o persoana care are cu adevarat ceva de spus in lume, este de obicei o persoana ce tinde intens spre cele mai inalte idealuri si spre ceea ce este mai bun in viata.

Una dintre afirmatiile fundamentale pe care le recomand oamenilor pentru a-i ajuta sa isi intensifice constructiv dorintele este: „doresc ceea ce este mai bun in viata si acum imi atrag ceea ce este mai inalt si mai bun”.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*