Nu deveni o victima a propriilor limitari

Noi toti am crescut cu anumite conditionari in subconstient, pentru ca le-am invatat si le-am vazut in familia noastra: nu e ok sa fii monogam, e ok sa-ti bati copiii, nu vorbi neintrebat, nu poti sa ai bani decat daca esti angajat undeva si poti sa iesi la pensie la un moment dat, e normal sa te imbolnavesti toata viata, nu e normal sa ai mult noroc, si lista poate continua. Plus de asta, noi toti care am prins o parte din regimul Ceausescu, am vazut ca trebuie cumva sa traiesti limitat. Lucru cat se poate de fals.

 

Noi toti am venit pe pamant pentru a evolua, noi toti suntem cumva conditionati de karma. Adica, trebuie sa-ti apara anumite persoane, trebuie sa evoluezi cumva, trebuie sa treci prin anumite moment mai neplacute (tragedii, etc), si lista poate continua. Insa, la un moment dat, totul se reduce la 0, si treci pe dharma. Adica, incep sa se manifeste tot felul de “bucurii” in viata ta. Asta pentru ca ai reusit sa depasesti ceea ce ai avut de invatat, si de acum incolo doar evoluezi.

 

Se spune ca viata noastra sau existenta, traiul de zi cu zi, este “dictat” de traiul celor mai apropiate 5 persoane de noi. Daca tu vrei ceva, este de datoria ta ca cei care te inconjoara fei sa aiba acel ceva, fie sa stie cum sa-l obtina. Daca nu au, e cazul sa ai noi prieteni. Exemplu: o casa, o relatie frumoasa, un venit indestulator, sau chiar peste, etc

 

Tu esti dator sa evoluezi, si sa obtii absolut tot ce-ti trece prin cap. Te poate limita doar gandirea defectuoasa pe care o ai. Cum o schimbi: incepi sa te gandesti ca meriti sa ai tot ce-i mai bun (tot ce-ti doresti), si incepi sa faci pasi spre manifestarea a ceea ce-ti doresti. Limitarile sunt impuse de tine: este ca si cum ai incerca sa treci peste un gard pentru a avea acces la ceea ce-ti doresti. Care ar fi strategia ta?

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*