De ce continui sa te lovesti de aceeasi problema, dpdv spiritual

 

Revenind la partea cu sufletul si menirea noastra: ca sa evoluam trebuie sa invatam. Or, daca in alte vieti nu ai invatat ceea ce trebuie sa inveti. Este ca si cu un examen: pana nu inveti ceea ce ai nevoie, nu il treci. Sa spunem ca trebuie sa accesezi ceva ce ai nevoie: trebuie sa inveti ceva nou. Nu obtii, pana nu treci testul. Situatiile, in special cele negative, se repeta in viata noastra pentru ca nu am invatat din prima ce trebuia sa invatam.

 

Sa presupunem ca iti doresti foarte mult o relatie fericita, in care sa fii iubit, respectat, partenerul sa nu fie violent, etc. De ce credeti ca o femeie care a avut un partener violent, repeta acelasi pattern? Si noi nu intelegem de ce allege tot genul asta de barbate. Pentru ca nu se iubeste, pentru ca nu se respecta, pentru ca nu considera ca poate sa aiba un altfel de barbat. Tine minte: calaul nu apare pana nu apare victim. Asta este sensul: intai victim, apoi calaul.

 

De ce credeti ca cei care se imbolnavesc de cancer, se vindeca si apoi apare iar? De fapt, ei nu se vindeca niciodata, asta este o prostie pe care medicii si medicina traditionala o propovaduiesc/este. Lucrurile stau in felul urmator: nu-ti convin anumite situatii in viata ta, nu esti destul de puternic sa le rezolvi, si toata energia respective ramane in interiorul corpului tau. Automat, incepi sa te autodistrugi. De-abia din momentul in care incepi sa te iubesti, situatia se schimba. O sa vorbesc mai mult despre cancer la nivel spiritual in alt articol.

 

Vrei mai multi bani ca sa-ti achiti ratele? Pai, in primul rand, cine te-a pus sa faci rate pe care, la un moment dat, nu ai putut sa le achiti? Daca ai vazut ca ai facut o rata ca sa ai ceva, si vezi ca incepi sa ai probleme cu achitarea, nu fa alta. Pentru ca astfel incepi sa faci rulaj cu banii pe care ii ai, si astfel se indeparteaza de tine energia prosperitatii. Si da, te trezesti la un moment dat ca nu mai ai bani nici macar ca sa traiesti. Si a cui este vina?

 

Situatiile neplacute nu se mai repeta in viata ta, daca inveti ceva din ele. Asadar, ce ai invatat din fiecare astfel de situatie de pana acum?

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

6 Comments

  1. Buna dimineata,mi-a plăcut ce a-ti scris,deci ca atare eu voi rămâne cu același bărbat din caza ca,nu vreau sa plec din cauza copiilor din casa in care am construit-o cu suflet.Nu mai am contact cu soțul de doi ani si nu am nici bani sa divortez.Din cauza ca nu pot șterge din suflet torțe vorbele urate care sau strâns de-a lungul anilor.Nu i-l pot ierta dar nu pot nci dvorta.De ce? Avem doi copiii mici care cu siguranța vor rămâne cu mine.Dar ceea ce ma supăra este faptul ca nu am puterea sa plec dn căsuța asta frumoasa in care sau născut copiii.Ce pot face,cum pot gândi ca sa ma pot renunța la un lucru care nu i-l mai pot vedea niciodata.

    • Buna ziua. Noi toti venim pe pamant cu o anumita misiune, si nimeni nu vine ca sa fie nefericit. Din momentul in care ne dam seama care este acea misiune personala, toate incep sa se indrepte in jurul nostru. Ce-ar fi sa incepeti doar sa va doriti sa fiti fericita?

  2. Minunate informatii, multumesc ca existati pentru a ne darui din cunoasterea dumneavoastra. Imi incarc sufletul de frumuseti cu aceste articole minunate si reale la un moment dat, totul depinde de noi cat de mult ne dorim abundenta, prosperitatea in viata noastra si asta nu ar fi nimic pe langa faptul ca daca vrei sa fi liber este bine sa iubesti neconditionat si sa ierti la fel de neconditionat, ca da toti venim cu niste karme din alte vieti si cum spune Dragos Argesanu este karma mosilor si stramosilor nostri.

    Multumesc cu recunoastinta Daniela!

    • Ma bucur ca va ajuta aceste informatii. Asa cum ati spus si dvs, schimbarea trebuie sa vina din interior, indiferent cat de mult ajutor primim din afara. primul pas este constientizarea, ulterior are grija Dumnezeu sa ne scoata in cale tot felul de „variante” care sa ne ajute. Depinde de noi daca le acceptam sau nu. O zi luminoasa va urez!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*