Schimba intrebarile ca sa obtii ce-ti doresti

De multe ori universul raspunde in mod pozitiv atunci cand stim cum sa formulam intrebarea. In loc sa te intrebi mereu “de ce nu obtin acei bani, sau acel lucru, sau de ce nu mi se indpelineste acea dorinta…”, mai bine reflecteaza la ce iti doresti. Uneori s-ar putea sa fie nevoie de mai multi pasi ca sa-ti fie indeplinita dorinta. De exemplu, daca vrei sa faci o calatorie dar nu ai bani suficienti, sau exista un alt motiv pentru care iti este blocat accesul la acea calatorie, ar trebui sa te intrebi care este motivul, si ce ai putea sa faci.

 

Conteaza foarte mult cum formulezi intrebarile sau cererile tale, pentru ca universul sa isi deschida portile constiintei pentru tine. In loc sa spui: “de ce nu am bani”, mai bine spune: “ce as putea sa fac ca sa am mai multi bani, pe cien ar trebui sa cunosc ca sa fac mai multi bani, care sunt pasii urmatori ca sa fac mai multi bani”, etc. In perioada urmatoare adresarii acestor intrebari, trebuie sa fii foarte atent la tot ce iti ofera universul ca raspunsuri si solutii la cererile si intrebarile tale. Din pacate multi dintre noi asteapta ca cineva sa vina si sa le spuna: “asta trebuie sa faci ca sa obtii…”.

 

Informatiile exista, dar noi nu le putem accesa daca nu suntem deschisi la asta. Fii atent la tot ce se discuta in jurul tau, la tot felul de ponturi care vin in intampinarea ideilor tale in ceea ce priveste ce-ti doresti. O alta intrebare foarte buna este “unde”: “unde pot merge ca sa am…”. Important este ca tu sa fii deschis spre ce iti doresti, si sa nu iti doresti sa stii toti pasii, pentru ca de multe ori acestia se pot schimba.

 

Vei avea parte de multe provocari, pentru ca depinde de tine sa pui cap la cap toate piesele puzzle-ului pe care universul le presara in fata ta. Fii sigur de faptul ca primesti ajutor, dar depinde de tine si de efortul pe care il depui ca sa si ajungi la o concluzie pozitiva.

 

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*