10 tehnici pentru impamantare

 

Daca vreodata ai avut probleme in a-ti indeplini un vis, cu toate ca existau toate premisele faptului ca trebuia sa se intample, este foarte probabil de fapt sa ai nevoie de impamantare. Noi ne stabilim telurile in subconstientul nostru, insa, ca ele sa se manifeste in plan fizic, ai nevoie de impamantare.

 

  1. Mergeti cu talpile picioarelor goale prin iarba, puneti palmele pe pamant, sau puneti fruntea pe iarba si incercati sa preluati din energia mamei-pamant
  2. Incepe sa fii mai centrat pe pamant, si pe ceea ce este in prezent. Trecutul poti fie sa ti-l reamintesti cu placere, fie sa-l tratezi, iar viitorul va fi cum iti faci prezentul
  3. Mananca cat mai multe legume si plante (ceaiuri).
  4. Anumite cristale si pietre pretioase. Poti fie sa cumperi cristalele de la un magazin de specialitate, fie sa iei o piatra pe care o poti gasi pe sol, si care ti-a „atras atentia”. Poti sa le porti la tine ca si bijuterii: hematit, cuart fumuriu, obsidian, coral rosu, onix, rubin, etc
  5. Poarta cat mai mult rosu, pentru ca iti activeaza chakra I, care are legatura cu impamantarea. Poti de asemenea sa folosesti si culorile maro si negru, in combinatie cu rosu.
  6. Uleiuri esentiale: mir, lemn de santal (in toate variantele), mosc, patchouli, ylang ylang, lavanda, etc
  7. Inconjoara-te de oameni care nu au aceasta problema. Ii poti recunoaste foarte usor, au succes intr-un domeniu sau altul.
  8. Fa meditatii, vizualizari si afirmatii pentru impamantare, si fa-le zilnic timp de minim 21 de zile. Cea mai usoara meditatie este sa iti imaginezi ca esti un copac, si din talpile tale cresc radacini care se duc pana in centrul pamantului, si de acolo iei toata energia de care ai nevoie.
  9. Poti chiar sa mananci carne, insa trebuie sa retii faptul ca acest fel de mancare iti scade vibratia, asa ca trebuie sa fii atent in ce cantitate si cum.
  10. Incearca sa ai cat mai multe hobby-uri, pentru ca asta iti va „forta” subconstientul sa creada ca iti place in aceasta existenta, pe pamant.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*