Asuma-ti responsabilitatea pentru ceea ce gandesti

Schimba-ti gandurile si iti vei schimba viata.

Orice gandesti in acest moment te afecteaza, si orice gandesti in acest moment iti influenteaza viata. Tu creezi gandurile tale, tu le dai putere, si observi ca, cu ajutorul lor, poti sa iesi din situatii problematice, sau poti sa-ti creezi viata perfecta, pe care o meriti. Insa, daca nu-ti asumi responsabilitatea pentru gandurile pe care mintea ta le genereaza, nu vei reusi sa-ti asumi responsabilitatea nici pentru ceea ce se intampla in viata ta. Astfel, risti ca experientele din viata ta sa ia o turnura neasteptata, negativa, cu cat gandurile tale se indreapta in acea directie.

Atitudinea potrivita ne poate impinge sa atingem locuri pe care nu le-am mai atins niciodata, ne poate impinge sa ne redescoperim pe noi insine, sa descoperim ce ne face cu adevarat fericiti, sa descoperim care este menirea noastra pe pamant. Tu esti ceea ce simti: pentru tine, pentru cei care te inconjoara. Noi nu stim cum sa “consumam” energia din jurul nostru, astfel incat sa ne incarcam, nu doar sa o transformam in energie statica. Trebuie sa fii constient ca, ceea ce dai, aia vei primi.

Probabil ai observat ca, in anumite momente, primesti ceea ce iti doresti foarte mult, tocmai pentru ca stii ce fel de ganduri sa creezi (inconstient sau nu). Dar, pentru ca informatiile sau oamenii care sa te ajute sa intre in viata ta, trebuie sa fii pregatit sa le primesti. Gandurile pe care le ai despre tine de fapt vor fi gandurile pe care ceilalti le vor avea despre tine. In loc sa te focusezi pe ceea ce nu merge la tine, adica pe atributele tale negative, focuseaza-te pe ceea ce reprezinti la nivel pozitiv. Acesta este motivul pentru care oamenii te plac sau nu.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*