Cand trebuie sa te rupi de ceva distructiv din viata ta

Probabil ai simtit si tu ca uneori pur si simplu nu putem sa evoluam, sau sa fim fericiti, sau sa accesam o alta stare interioara si nu stim incotro sa ne indreptam privirea spre a-l gasi pe cel „vinovat”. In peste 90% din cazuri trebuie sa ne indreptam privirea spre noi, si sa ne dam seama ce anume facem sau nu facem. Daca in viata noastra sunt tot felul de probleme, sau oameni nepotriviti, sau situatii neplacute in care tot intram, nu avem cum sa accesam o stare interioara buna, tocmai ca sa evoluam.

Sta in natura umana sa ne atasam de anumite situatii sau stari cum ar fi un job, o relatie,  casa, etc pentru ca depunem sentimente, facem o multime de lucruri menite sa ne aduca noua fericire si ne este greu sa renuntam decoamdata. Insa nu uitati ca numai cei care risca castiga. Eu spun ca este foarte adevarata aceasta afirmatie, pentru ca nu poti sa fii fericit decat daca te rupi de ceea ce este distructiv in viata ta.

Sa nu uitam ca noi oferim atunci cand construim ceva si este foarte important sa si primim inapoi macar in aceeasi masura, pentru ca in caz contrar apar frustrarea si nemultumirea. Ne gandim la schimbare doar cand ceva nu merge bine in viata noastra, nu? Foarte rar ne gandim ca avem nevoie de ceva mai mult atunci cand noi consideram ca deja avem destul, suntem fericiti si simtim ca mai bine de atat nu poate sa ne fie.

Doar noi putem decide cand trebuie sa ne rupem de ceva si apoi sa o luam de la inceput. Liberul arbitru exista intr-o masura mai mare decat ne putem noi inchipui si de noi depinde ca viata noastra sa fie una fericita sau nu. Uneori este mai bine s-o luam de la inceput decat sa ne complacem in situatii care nu duc la nimic bun.

Foloseste psihologia inversa chiar pe tine, si pur si simplu impinge-te de la spate si actioneaza. Atunci cand vrem sa facem ceva automat vom avea o forta care se opune. Important este ca noi sa ne infruntam aceasta frica si sa fim mai puternici. Daca nu poti face asta, pur si simplu minte-te pe tine insati ca poti sa faci asta, si fa ce ti-ai pus in cap.

Avem obiceiul sa ne gasim scuze pentru tot, si cu cat scopul nostru este mai important pentru noi, cu atat vom gasi mai multe scuze. Trebuie sa retii ca tu esti cel mai mare dusman al tau, si daca nu esti in stare sa te bati cu propriile arme, ar fi bine sa nu mai dai vina pe altii pentru esecurile tale. Decide chiar din acest moment sa inlaturi din viata ta tot ce nu are legatura cu evolutia ta personala si spirituala.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*