10 tehnici pentru protectia/indepartarea impotriva energiei negative

 

Cu totii suntem influentati de ceea ce ne inconjoara, chiar daca suntem mai sensitivi sau nu. Cateva semne ale faptului ca am preluat din energia negativa din exteriorul nostru sunt urmatoarele: sistemul imunitar nu mai „functioneaza” cum trebuie, simti ca nu mai ai energie, te imbolnavesti usor, simti foarte pregnant emotiile celorlalti, ca si cum ar fi ale tale, dureri ale corpului fizic (in special in regiunea capului), ameteala, etc…

In continuare ai 10 tehnici destul de usoare pe care le recomand pentru a contracara sau indeparta energia negativa:

 

 1. Arde salvie, bea ceai de salvie, tine planta proaspata in casa etc. Salvia este foarte cunoscuta in lumea spirituala ca o planta care protejeaza si indeparteaza energiile negative care deja exista in corpul nostru.
 2. Sare grunjoasa (de mare, himalaya). Fie faci bai in care pui 2 pumni de sare, fie pui 1-2 lunguri intr-un bol pe care sa-l tii in casa (pentru ca extrage energia negativa), si dupa 24 de ore in arunci, etc.
 3. Rugaciunile si psalmii ajuta foarte mult in inlaturarea energiei negative.
 4. Meditatiile de curatare te pot ajuta sa elimini energia negativa, in special cele cu arhangheli.
 5. Mantrele ajuta foarte mult si partea buna este faptul ca nici macar nu trebuie sa le pronunti tu. In cea mai mare parte, acestea functioneaza si daca lasi un clip de pe youtube sa mearga in casa.
 6. Lamaia este un fruct care are vibratie mare, asa ca poti sa incepi sa cresti un lamai in casa, sa folosesti lamaia in orice preparat, sau chiar sa arzi coaja dupa ce o usuci.
 7. Ai grija ca zilnic sa arzi cate o lumanare pe care s-o menesti special pentru a elimina energia negativa: din casa, din anumite situatii, relatii, etc
 8. Foloseste-te de cristale. Fie le pui in casa (sfere, piramide, etc), fie la porti sub forma de bijuterii. Obsidian, ametist, fluorit, ochi de tigru, etc. In general cele care sunt inchise la culoare ajuta foarte mult.
 9. Daca esti initiat in reiki ai multe tehnici pe care le poti folosi.
 10. In conjoara-te de oameni pozitivi, care iti pot ridica vibratia chiar daca tu esti la pamant. Elimina anumite emisiuni, filmele care nu au o energie pozitiva.

 

Trebuie sa-ti asumi responsabilitatea faptului ca, daca ai „luat” de undeva energie negativa, cumva ai rezonat cu ea. Deci, punctul de pornire ar putea sa plece de la ceea ce faci tu gresit.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

1 Trackback / Pingback

 1. Tehnici pentru indepartarea energiei negative. – yulzvia

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*