Ce ne deranjeaza la altii de fapt este ceea ce ne deranjeaza la noi

Te-ai intrebat vreodata care este motivul pentru care preferi sa nu mai tii legatura cu alte persoane? Sau care este motivul pentru care alegi sa eviti anumite situatii, eventual sa pierzi anumite oportunitati, tocmai ca sa nu dai ochii cu ele? Practic, ai prefera sa le eviti chiar daca ai de pierdut. Adevarul este ca oamenii intotdeauna prefera sa vada paiul din ochii altora decat barna din ochii lor.

 

De fapt, persoana in sine nu are nici o legatura cu ceea ce face. Este optiunea ta daca nu mai vrei sa tineti legatura. Insa, simplul fapt ca te deranjeaza ceva, ar trebui sa inceapa sa te puna pe ganduri si sa te gandesti la propriile tale defecte. Este adevarat, este mult mai usor sa incercam sa-i vindecam pe altii decat pe noi insine, insa daca nu repari asta la tine, situatia se va repeta, cu alt personaj.

 

Tu esti intotdeauna cel care ia deciziile. Tu decizi daca vrei sa rezolvi anumite conflicte din trecut, sau daca treci cu vederea, si o sa-ti apara alta persoana care o sa-ti faca aceleasi neplaceri. Universul intotdeauna iti va “livra” mesajele pe care trebuie sa le primesti, trebuie doar ca tu sa fii deschis la asta.

 

Tot ce ai nevoie este sa-ti doresti sa vezi lucrurile din alta perspectiva, si aici poti sa decizi sa merg la un terapeut care poate sa-ti explice lucrurile intr-o alta modalitate, si sa-ti ofere si solutii. Trebuie sa eliberezi tot ce a fost, si ce ar fi putut sa fie, si focuseaza-te pe ce este in prezent, si ce ar putea sa fie.

 

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*