Cum poti sa ajungi de aici, acolo?

Probabil ca intrebarea pe care o auzim noi toti din ce in ce mai des este: „De ce am nevoie de atat de mult timp pentru a obtien ce vreau?”

Nu e din cauza ca nu-ti doresti suficient.

Nu e din cauza ca nu esti suficient de inteligent.

Nu e din cauza ca nu meriti, sau soarta iti este potrivinca.

Nu e din cauza ca altcineva ti-a luat locul.

Motivul pentru care nu ai obtinut deja ce-ti doresti este pentru ca te-ai blocat la un nivel vibrational cu caracteristici puternic diferite de vibratia dorintei tale. Acesta este singurul motiv. Si un alt lucru important pe care trebuie sa-l intelegi acum este ca daca te opresti si te gandesti putin sau, mai important, daca te opresti si analizezi ce simti, poti identifica dizarmonia care s-a creat in tine.

Asadar acum, singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa slabesti usor si treptat, incordarea gandurilor tale rezistente, care sunt singurii factori de respingere implicati. Sentimentul de izbavire crescanda va fi indicatorul eliberarii rezistentei, tot asa cum sentimentele de tensiune crescuta, manie, frustrare si altele, sutn indicatori ai cresterii rezistentei.

 

Abraham Hicks

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

2 Comments

  1. Buna seara.Îmi puteți spune,vă rog,din ce carte este fragmentul?Stiu că,sunt mai multe publicate de Abraham Hicks dar si de Esther.Sunt intr-un astfel de blocaj,de foarte mult timp şi aş vrea să aflu mai multe.Mulțumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*