Obstacolul este cheia

Indiferent ce faci in viata asta, indiferent spre ce te indrepti, la un moment dat vei avea un esec. Depinde de tine insa cum te va influenta acest esec, si cum vei reactiona dupa ce il depasesti. De fapt traducerea esecului suna cam asa: viata te indreapta spre altceva, ti-a dat destul timp la dispozitie ca sa observi asta, si, pentru ca nu ai luat in seama semnele, te “izbeste’.

 

Repetitia este mama invataturii. Noi toti am avut esecuri. Ceea ce trebuie tu sa retii este faptul ca, indiferent de cate ori cazi, trebuie sa te ridici. Trebuie sa-ti doresti ca viata ta sa se imbunatateasca. Trebuie sa-ti doresti ca totul in viata ta sa ia amploare, si trebuie sa vrei sa fii luat de val. Schimba-ti resedinta, orasul, prietenii, iubitul, daca tu consideri ca stau in calea succesului tau. De fapt, obstacolul reprezinta exact rezolvarea problemei tale. A aparut ca tu sa vezi unde gresesti.

 

Trebuie sa-ti doresti sa continui, sa-ti spui ca, indiferent ce se intampla, vei invata din aceasta experienta si data viitoare viata nu te va mai prinde pe picior gresit. De fapt, viata este despre a castiga si a pierde. Dar, trebuie sa retii ceva: poti sa castigi chiar si cand pierzi.  Fiecare esec te aduce mai aproape de succes. Daca nu esuezi, nici macar nu incerci. Ca sa obtii ceva ce n-ai mai avut, trebuie sa faci ceva ce n-ai mai facut. Si, in 90% din cazuri, este foarte posibil sa esuezi. Inveti, si treci mai departe.

 

Orice obstacole ne apar in cale de fapt ne apropie mai mult de succes. De fapt, ne invata cate ceva, tocmai ca sa fim pregatiti sa imbratisam succesul, atunci cand o sa apara. Cu fiecare obstacol pe care il intampini, dezvolta mai multa experienta, mai multa incredere in tine, mai multa putere interioara, mai multa curiozitate si sete de invatare si asimilare a noilor cunostinte. Da, este posibil sa obtii ce-ti doresti. Atata timp cat esti dispus sa inveti, totul este posibil.

 

Obstacolele te pot propulsa atat de mult pe calea spre succesul tau, ca nimic altceva. Insa, depinde de tine daca vei invata din ele sau te vor trage inapoi.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*