Fericirea ta nu depinde de actiunile celorlalti

 

 

Fericirea ta nu depinde de actiunile celorlalti, ci doar de propriul echilibru vibrational. Iar fericirea celorlalti nu depinde de tine, ci doar de echilibrul lor vibrational, pentru ca modul in care cineva simte, in orice moment, are legatura doar cu amestecul vibrational propriu. Modul in care simti este simplu, clar si indica mereu echilibrul vibrational dintre dorintele si emisiile tale vibrationale.

Nu este nimic mai important ce trebuie inteles in acest univers, decat cum se potriveste vibratia pe care o emiti cu vibratia dorintelor tale, iar modul in care simti iti indicafie ca accepti, fie ca respingi conectarea la sursa.

Fiecare sentiment placut; fiecare creatie pozitiva; toata abundenta, claritatea, sanatatea, vitalitatea si starea ta de bine – si toate acele lucruri pe care tu le consideri bune, depind de modul in care te simti acum si de relatia pe care acele sentimente-vibratie o au cu vibratia fiintei tale reale si cu vibratia dorintei tale.

Cere si ti se va da, Abraham Hicks

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*