DORINTELE POT SA SE INDEPLINEASCA DOAR DACA SUNT ALE TALE

 

Intreaba-te in acest moment ce anume lipseste din viata ta, pentru a te face fericit. Scopul nostru comun, al tuturor, pe acest pamant, este sa evoluam si sa atingem fericirea, sa invatam sa accesam iubirea. Daca in acest moment mai ai pana sa te consideri un om fericit, este clar ca trebuie sa schimbi ceva in existenta. Gandeste-te foarte atent: ce anume consideri tu ca ar trebui sa schimbi acum, intocmai ca sa fii fericit?

 

Fiecare persoana de pe acest pamant are vise, teluri de atins. Fie ca le scrie pe o hartie, sau doar le are in minte, fiecare persoana vrea sa obtina ceva in viata. Insa, poti sa iti dai seama de ce ti se indeplineste un vis, si altul nu, prin simplul fapt ca, in primul caz, depui pasiune in a ti-l atinge, iar in cel de-al doilea lasi lucrurile sa se intample, prin simpla lor inertie. De ce uneori iti trebuie rabdare in a atinge un scop? Poate pentru ca nu esti pregatit, sau trebuie sa apelezi si la alte persoane, sau pur si simplu nu este visul tau.

 

Te-ai intrebat vreodata de ce ar trebui sa de exemplu sa fii angajat undeva, cand tot ce simti tu este sa ai propria afacere? Acesta nu este un vis al tau, si nu face decat sa te indeparteze de ceea ce este misiunea ta personala pe pamant. Poate ca acesta este un vis al parintilor tai, si tu cumva te zbati intr-un job in care nu ar trebui. Daca tu simti ca ar trebui sa ai propria afacere si consideri ca asta te-ar face fericit, in special prin prisma faptului ca ai ajuta si alte persoane, atunci fa asta. Bineinteles, gradual.

 

In acest moment fa o lista cu telurile pe care vrei sa le atingi, si gandeste-te daca intr-adevar doresti sa le atingi. Ce anume iti vor aduce, ca si plus pozitiv, in momentul in care le vei atinge? Cat de mult te-au influentat cei din jur in luarea deciziei de a atinge un anume tel? Reciteste fiecare tel cu voce tare, si incearca sa-ti observe intonatia: este plina de pasiune, iti vin imediat in minte idei care sa te ajute sa atingi telul, sau dimpotriva? Gandeste-te de asemenea daca acest tel nu cumva a fost intr-adevar al tau, dar in trecut. Oamenii se schimba pe parcurs ce evolueaza, si este foarte posibil ca acel tel pur si simplu sa nu mai fie de “actualitate”.

 

Este foarte important pentru tine sa evoluezi, si sa fii fericit. Dar, intreaba-te cu ce cost faci asta sau, pur si simplu, ce esti dispus pentru a face asta.

 

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*