Pastreaza-ti entuziasmul si dupa ce ti-ai atins scopul

Sunt sigura ca vi s-a intamplat si voua asta: ati vrut ceva cu tot dinadinsul, ati facut tot ce va statea in putinta pentru a va realiza visul si acum, dupa ce l-ati obtinut nu va mai incanta. Asta pentru ca voi ati inversat cumva procesul: prima data trebuie sa va simtiti bine imaginandu-va toti pasii pe care ii faceti pana la sfarsit. Nu va ganditi cat de bine va veti simti la sfarsit, cand ati obtinut ceea ce ati vrut.

Trebuie sa-ti mentii aceeasi energie plina de entuziasm pe tot parcursul calatoriei tale, nu doar la sfarsit. Este ca si cum te apuci de exemplu sa varuiesti o casa: bucura-te de fiecare clipa pe care o ai in timp ce varuiesti centimetru cu centimetru, si o sa descoperi ca la sfarsit nu doar ca bucuria ta va fi enorma, ci vei fi si foarte mandru de tine, pentru ca ai reusit sa faci asta fiind bine dispus tot timpul.

Intotdeauna, o parte foarte importanta in procesul pentru obtinerea a ceva anume, il reprezinta calatoria. Pentru ca, imagineaza-ti cum ar fi sa-ti doresti sa calatoresti intr-un anume loc. De multe ori ramai fascinat de ceea ce intalnesti pe parcurs, si se dovedeste ca tot drumul a fost mult mai distractiv decat destinatia. O sa intalnesti tot felul de situatii in care o sa te trezesti aruncat, fara sa-ti doresti. Sau, uneori chiar tu o sa generezi acele situatii, din diverse motive.

Exercitiu: Stabileste un scop pe care sa ti-l indeplinesti, dar si termenul limita. Scrie pe un carnetel toti pasii pe care trebuie sa-i parcurgi, dar lasa loc si universului sa intervina. Noi nu stim intotdeauna ce este cel mai bine pentru noi, tocmai de asta trebuie sa fim deschisi sa primim tot felul de indicii, pentru a lasa loc sincronicitatilor sa intre in viata noastra. In fiecare zi trebuie sa faci ceva pentru a-ti indeplini scopul. Alege ca in fiecare zi sa te bucuri atat pentru cum vei fi, ci si pentru cum se va schimba viata ta atunci cand iti vei atinge scopul. Apreciaza si bucura-te pentru fiecare pas pe care-l faci si care te duce mai aproape de visul tau.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*