Evenimentele nedorite nu pot intra neinvitate in viata ta

Eliberarea de teama experientelor nedorite nu va putea fi niciodata atinsa prin incercarea de a controla comportamentul sau dorintele celorlalti. Libertatea poate fi permisa numai prin ajustarea propriului punct de atractie vibrational.

Fara cunoasterea legii atractiei si fara a intelege pe deplin constient ce se intampla cu propriul punct de atractie vibrational, este de inteles de ce te astepti sa poti controla circumstantele care te inconjoara. Dar tu nu poti controla multe dintre circumstantele inconjuratoare. Totusi, odata ce ai invatat legea atractiei si ai devenit constient de gandurile si emotiile tale, nu vei mai simti niciodata teama fata de acele lucruri nedorite care s-ar putea intampla in viata ta. Vei intelege ca nimic nu poate intra neinvitat in experienta vietii tale. Din moment ce nu exista impuneri in acest univers bazat pe atractie, daca nu intri pe aceeasi vibratie cu ceva, nu poate veni la tine.

Chiar si copiii emit vibratii cu care universul se armonizeaza. Si ei sunt influentati de vibratiile celor care ii inconjoara, si ei isi creeaza lumea pe care o atrag. Ca toti oamenii, nici ei nu incep creatia experientei de viata de indata ce ajung in acest trup fizic, ci cu mult inainte de nasterea lor fizica, ei pun in miscare acele experiente de viata pe care le traiesc acum.

Nu uita, emotiile iti spun tot ce este nevoie sa stii despre conexiunea la sursa de energie. Ele iti spun cat de multa energie ai acumulat ca raspuns la dorinta asupra careia iti concentrezi atentia; de asemenea, iti spun daca esti, prin intermediul gandurilor si trairilor tale, in aliniament vibrational cu propria dorinta.

Abraham Hicks

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*