Universul nu spune “nu”

 

Orice persoana de pe pamant poate sa acceseze abundenta si prosperitatea. Cum iti explici faptul ca sunt atatea persoane care au bani, si sunt persoane care nu reusesc sa faca asta? Diferenta intre cele doua categorii o reprezinta mentalitatea. Daca ai de gand sa spui ca unii dintre ei s-au nascut in familii bogate si au altfel de oportunitati, o sa te contrazic. De multe ori copiii care se nasc in familii bogate ajung sa distruga tot ceea ce au construit parintii lor, tocmai din cauza faptului ca au o mentalitate de genul: merit tot ce vreau, fara sa faca nimic pentru asta. Insa, daca tu te-ai nascut intr-o familie cu venituri medii, dar esti deschis catre tot felul de cursuri, carti, sa cunosti persoane de la care poti invata ceva, atunci tu poti accesa oportunitati si posibilitati cu mult superioare celor care se nasc in familii bogate.

 

In acest moment, stabileste-ti in minte faptul ca vrei sa atingi acel sentiment de prosperitate, si ca vei face tot ce poti sa fii fericit si implinit. Acum, gandeste-te ce anume vrei: cu cat esti mai précis, cu atat mai mult deschizi portile ca abundenta sa intre in viata ta. Legea atractiei iti aduce in cale focusarea gandurilor tale. Daca te gandesti ca vrei sa ai un anume venit lunar, dar apoi incep gandurile: nu merit, nu pot sa muncesc mai mult, etc, atragi in viata ta din ce in ce mai mult sentimentul de amaraciune cum ca nu ai ce doresti.

 

Universul nu spune niciodata nu, in sensul ca-ti da exact ceea ce gandesti. De tine depinde daca gandesti pozitiv sau negativ. Invata cum sa primesti ce-ti doresti: scrie pe o foaie ce doresti sa primesti de la univers, ce esti dispus sa schimbi la tine ca sa accesezi acel ceva, si ce pasi vrei sa faci. Apoi noteaza persoanele care te pot ajuta, ce fel de carti trebuie sa citesti ca sa-ti schimbi mentalitatea, etc. Cumpara o agenda si trece in ea tot felul de informatii cat mai precise in legatura cu telul tau. Cu cat iti creionezi mai bine telul, cu atat ai mai multe sanse sa-l apropii de tine, si sa-l manifesti in viata fizica.

 

Gandeste-te ca universul este ca un duh care-ti indeplineste dorintele: daca de exemplu ii spui ca vrei o masina, dar apoi te gandesti ca nu ai bani, sau nu ai carnet, etc, el nu stie ce sa creada, si iti da sentimentul ca vrei masina, dar nu o meriti. Daca insa ii spui foarte clar ca vrei masina, si te gandesti ca apoi o sa te descurci cu banii, el iti va ADUCE MASINA. Asadar, este vorba de mentalitate. Manifesti ceea ce gandesti.

 

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*