De ce este important sa comunici cu Arhanghelul Gabriel

Numele sau inseamna „Dumnezeu este puterea mea”, si ii ajuta pe oameni sa-si asculte vocea interioara, care de fapt reprezinta dumnezeul din interior. Daca iti doresti sa stii mai multe despre acest arhanghel, atunci ar trebui sa stii ca, atata timp cat decizi sa nu-ti asculti copilul interior, sa folosesti subterfugii sau tot felul de minciuni pentru a le incalca liberul arbitru al altora, nu poti sa ai acces la ajutorul acestui arhanghel.

El este aparatorul adevarului, al bucuriei si al puritatii din noi. Mai este cunoscut ca fiind ingerul revelatiilor, Cel ce daruieste vesti bune, Judecata si Compasiunea divina. El este un ambasador al divinitatii pentur omenire, in sensul ca ne comunica toate informatiile de care avem nevoie de la divinitate. bineinteles, aste depinde foarte mult si de la persoana la personaa. De asemenea, putem sa-i cerem si sa ne ajute sa recunoastem semnele si mesajele primite.

Gabriel protejeaza copii mici, dar si copilul interior al fiecaruia dintre noi, ne calauzeste cu dragoste si tandrete pentru a indeparta blocajele care sunt in fata noastra. Ne ofera daruri spirituale importante pentru evolutia noastra: exprimarea sincera si deschisa a devarului, respectul de sine, capacitatea de a ne lasa ghidati de intuitie si de vocea interioara, care stie mult mai bien decat noi ce anume are de facut. Ne ajuta sa descoperim intelepciunea care sta in interiorul nostru, si care ne ajuta sa trezim intelepciunea si din ceilalti.

Darul cel mai important pe care ni-l ofera este sa devenim mai puternici si sa devenim constienti de faptul ca fiecare dintre noi avem propria contributie in trezirea umanitatii al spiritualitate, prin simplul fapt ca noi ne manifestam exact asa cum suntem de fapt.

Daca exista un conflict, ar fi bine sa-i cereti ajutorul arh Gabriel, si el va va arata care este motivul pentru care se intampla asta. Insa, si mai important, trebuie sa fiti constienti de faptul ca, dupa ce se rezolva conflictul, trebuie sa faceti o schimbare in voi si cu voi insiva, altfel riscati sa se repete totul. Gabriel lumineaza calea spre adevarul din inimile noastre si ne ajuta sa descoperim care este calea cea mai potrivita pentru noi.

El ne lumineaza drumul pe calea adevarului si a bucuriei.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*