Vindeca-ti viata cu ajutorul respiratiei

Unul din motivele principale pentru care in viata noastra exista tot felul de neconcordante, nefericiri, evenimente neplacute, este faptul ca, corpul nostru fizic si cel energetic nu pot sa „lucreze” impreuna. Atunci cand noi nu facem ce este trecut in contractul sufletului nostru, incep neplacerile. Atunci suntem ca un tren care a deraiat de pe sine.

Respiratia este procedeul prin care corpul se curata de tot felul de impuritati, inlocuindu-le pe acestea cu o altfel de energie, una fresh, menita sa ne vindece viata, atat la nivelul corpului, cat si la nivelul evenimentelor care urmeaza sa se produca in viata noastra, astfel creandu-se efecte cu conotatii pozitive.

In religia budista (personal, eu nu consider ca este o religie) se spune ca, corpul nostru arata exact ce respiram. Adica, daca noi nu avem grija cum ne focusam toata atentia pe respiratie, si nu observam ce fel de evenimente ne fac fericiti, si ce ar trebui sa facem sa le mentimem in viata noastra, degeaba incercam sa respiram dupa anumite exercitii pe care le gasim pe toate site-urile. Pe langa rugaciune, respiratia (facuta asa cum trebuie), ne duce cel mai aproape de Dumnezeu, si putem sa observam ce anume nu merge cum trebuie in viata noastra, si cum putem sa schimbam asta.

Exercitiu: Inchide ochii si imagineaza-ti ca te afli intr-un loc relaxant, un loc unde poti sa simti ca nimic rau nu ti se poate intampla. Poate sa fie un loc imaginar, sau un loc pe care tu il stii deja, si ai calatorit acolo si in stare fizica. Inspira pe 4 timpi (secunde) pe nas, tine suflul in tine inca 4 secunde, expira pe gura tot pe 4 timpi. In tot acest timp imagineaza-ti ca aerul pe care il inspiri pe nas este un aer purificator, care intra in corp si il curata de impuritati, si apoi iese afara, lasandu-ti corpul curat. Te imaginezi in acel loc cum tot corpul tau se umple de acest aer, si cum iti curata fiecare organ. Poti sa iti iei cat timp consideri ca este necesar.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*