Afirmatii pentru abundenta

Eu…pot castiga mult mai mult decat in prezent.

Norocul mi-l fac eu, prin cunoastere stiintifica si munca tenace.

Universul ma ajuta, ma inspira si ma ocroteste, fapt pentru care obtin succes in tot ce fac.

Eu…sunt perfect sanatoasa si pot face tot ce vreau, orice afacere vreau.

Eu sunt mai sanatoasa, mai puternica, mai inteligenta, mai harnica, mai perseverenta decat…(un anume individ care a facut multi bani). Deci eu pot face mai bine si mai mult ca el. Ca atare voi invata, voi crea si voi munci mai mult si mai bine decat el, incat il voi depasi.

Bogatasii care su reusit in domeniul (cel in care vrei sa intri si tu), sunt oameni ca si mine, unii chiar imi sunt inferiori ca cultura si vointa. Daca ei au putut sa se imbogateasca, pot si eu. Eu…pot chiar mai mult decat ei. Ca atare ii voi ajunge si ii voi depasi.

Daca unii au avut curaj sa plece in alte tari pentru a-si incropi o viata mai buna, eu de ce n-as putea sa plec in alta tara? Pot si o voi face, dupa o matura chibzuinta si pe baza unul calcul economic precis.

Eu…sunt perfect sanatoasa si o sa traiesc 100 de ani.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

2 Comments

  1. Cu siguranță este mult adevăr în cele scrise.Perseverenta, încrederea și credința în Dumnezeu pot sa ne duca acolo unde vrem.

    • Cu conditia ca tot ce intreprindem sa fie cu acord divin, si fara sa incalcam liberul arbitru al altora. Si sunt destui oameni care deja fac asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*