TABARA: DESCOPERA CARE ITI ESTE MISIUNEA PERSONALA SI INDEPARTEAZA TOATE BLOCAJELE CARE TE IMPIEDICA SA FII IMPLINITA

Este o tabara dedicata exclusiv femeilor. Numarul de locuri este limitat.

Programul acestei tabere are legatura cu misiunea personala si scopul pentru care Dumnezeu ne trimite pe pamant. Din momentul in care noi ne dam seama care este menirea noastra, lucrurile incep sa fie din ce in ce mai usoare, ne dam seama care anume sunt blocajele si cum se indeparteaza, iar aspectele vietii noastre incep sa se contureze din ce in ce mai bine.

Dumnezeu ne trimite pe pamant cu un scop. Fiecare persoana are parte destin, parte liber arbitru. In functie de ce a facut prin alte vieti, are mai mult sau mai putin liber arbitru. Nu includem aici spiritele care nu au nici o viata pe pamant, insa au decis sa se incarneze acum pentru a ajuta omenirea. Care crezi ca este motivul pentru care spiritul tau a ales aceasta experienta pamanteana?

In mod normal, oamenii nu-si dau seama care este misiunea lor pe acest pamant. Se gandesc ca aceasta are strict legatura cu relatia lor cu Dumnezeu, si nu cu oamenii de pe pamant. Pai, daca erai una din acele persoane, eu iti recomand sa te mai gandesti. Misiunea ta personala (scopul pentru care te-ai incarnat), are legatura cu relatia ta cu Dumnezeu insa, trebuie sa aiba legatura si cu relatia ta cu oamenii. Cum crezi tu ca poti sa ajuti oamenii? (la nivel global sau doar prietenii). Scopul tau este sa evoluezi si sa-ti ridici vibratia; ori, nu poti face asta daca cei din jurul tau sunt cu vibratie joasa, pentru ca te vor trage inapoi.

Iti esti dator tie insuti sa-ti simplifici viata si sa descoperi ce te face fericit. Dar, daca nu stii ce vrei sa obtii, de unde stii ce te face fericit? Lucrurile stau cam asa: priveste-ti viata in fata; in acest moment esti plictisit de moarte, esti impresurat de probleme, sau ai multe obiective de atins? Raspunsurile la aceste intrebari au legatura cu raspunsul la intrebarea: te plictisesti atunci cand esti singur, sau de-abia astepti sa vezi ce mai poti descoperi?

Ca sa descoperi care este misiunea sufletului tau pe acest pamant, ai nevoie de determinare. Ai nevoie de motivatie: ce ai obtine si cum ti s-ar imbunatati viata dupa ce ai incepe sa „practici” misiunea ta divina pe pamant?

Fiecare calatorie incepe cu un pas: daca tu acum consideri ca o calatorie te-ar face fericit, este foarte probabil ca la sfarsitul acelei calatorii de fapt sa descoperi care este adevarata misiune a sufletului tau. Daca simti ca ar trebui sa te muti, fa pasii necesari in acea directie. De multe ori, daca privesti din afara la oamenii care s-au aruncat in gol luand o decizie, de fapt ei au fost manati de la spate de ghizii spirituali.

 

Locatia: Tirgu-Jiu, cazare de joi ora 12:00 pana duminica ora 12:00. 22.09.2016 – 25.09.2016 Nu se asigura transport. Cazarea este in camera dubla. Se asigura micul dejun, wi-fi gratuit, parcare gratuita. Detaliile ulterioare se ofera dupa ce se face confirmarea. Costul este de 1.110 ron de persoana, cu o reducere de 100 de ron pentru cele care achita suma totala pana pe data de 13.09.2016.

Târgu Jiu, reşedinţa judeţului Gorj, este situat la 18 km spre sud de lanțul Munților Carpați, în cuprinsul Podișului Getic, în Depresiunea Târgu Jiu – Câmpul Mare.Cel mai cunoscut reprezentat om al oraşului Târgu Jiu şi al judeţului Gorj în toată lumea este Constantin Brâncuși. În România, Brâncuși a fost contestat ca unul din reprezentanții formalismului burghez cosmopolit. Totuși, în decembrie 1956, la Muzeul de Artă al Republicii din București s-a deschis prima expoziție personală Brâncuși din Europa. Abia în 1964 Brâncuși a fost „redescoperit” în România ca un geniu național și, în consecință, ansamblul monumental de la Târgu-Jiu cu Coloana fără SfârșitMasa tăcerii și Poarta sărutului a putut fi amenajat și îngrijit, după ce fusese lăsat în paragină un sfert de veac și fusese foarte aproape de a fi fost dărâmat.

Pentru ca acest oras este binecunoscut pentru operele lui Brancusi, veti primi si un ghid referitor la aceste opere de arta, pentru a le vizita in pauzele dintre discutii.

Ce veti primi, pe langa discutiile de grup si cursuri:

 • cadou care consta intr-un pachet de frumusete si evolutie spirituala.
 • o sedinta de coafura, manichiura si machiaj, plus sfaturi in legatura cu ceea ce puteti face in continuare.
 • o sedinta de misiune personala, individuala, precum si o curatare energetica.
 • o sedinta individuala de terapie bazata pe theta healing, de indepartare a blocajelor si implementare de noi programe care va pot ajuta sa evoluati.
 • un exemplar al cartii in format fizic: Ghid de evolutie spirituala; Ajuta-l pe Dumnezeu sa te ajute, autor: Emilia Mogosanu.
 • Programul de 30 de zile cum sa cureti un spatiu la nivel energetic
 • -manual: cum sa ne deschidem cel de-al 3-lea ochi si sa accesam darul clarviziunii

Aceste sedinte se stabilesc acolo, in functie de numarul participantelor.

Program dupa cum urmeaza:

Joi: acomodare cu orasul, cazarea, etc.

 • curs: de ce este important sa stim care este misiunea personala,+ meditatie pentru a afla misiunea personala
 • de ce este important sa ne conectam cu Ghidul Superior, + meditatie de conectare cu Ghidul Superior
 • cum sa curatam un spatiu la nivel energetic

Vineri:                                   

 • invatam care este motivul pentru care am venit pe pamant;
 • ce reprezinta misiunea personala, cum te ajuta ghizii spirituali sa te pui pe aliniamentul pe care trebuie;
 • cum sa ne ridicam vibratia, intelegem sa interpretam altfel evenimentele din viata noastra, inclusiv nenorocirile, si cum sa ne raportam la ele si cum sa reactionam in continuare, +meditatie
 • invatam cum sa taiem legaturile energetice si atasamentele fata de anumite persoane sau situatii, astfel incat sa putem evolua: tehnici+meditatie

Sambata:

 • de ce este nevoie sa ne curatam arborele genealogic pentru a putea evolua + tehnici de curatare + meditatie
 • invatam tehnici de protectie + meditatie
 • de ce este important sa elimini karma + tehnici + meditatie
 • de ce este importanta alimentatia in evolutia spirituala

Duminica:

 • invatam cum sa ne deschidem cel de-al 3-lea ochi si sa accesam darul clarviziunii + tehnici + meditatie (se primeste manual)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*