Se intampla miracole atunci cand ganditi creativ

S-ar putea sa stiti ca sistemul de functionare al calculatorului electronic a fost proiectat sa fie foarte asemanator cu cel al creierului si al sistemului nervos…calculatorul dvs uman, atunci cand dvs insiva va puteti dirija gandurile, controla emotiile si ordona viata. Pentru a pune in practica aceasta capacitate sublima, trebuie sa platiti un pret: timpul. Deci, alocati-va o perioada precisa de 30 de minute pe zi pentru gandirea creativa, si concentrati-va asupra scopurilor dvs. In timpul acestu proces important sa nu va ganditi decat la lucrurile pe care le doriti, si indepartati-le pe cele pe care nu le vreti (sau n-ar trebui sa le vreti).

Faceti-va obiceiul sa va amintiti mereu scopul dvs principal: cand va treziti, cand va culcati, si de multe ori in timpul zilei. de ce? ca sa recunoasteti imediat ceea ce va ajuta sa va indepliniti scopul. Calculatorul dvs uman este programat prin repetitie…repetitie…repetitie

IMPORTANT: In viata nu obtineti mereu ceea ce doriti daca nu examinati acel ceva in mod constant. in consecinta, stabiliti zilnic ce progres faceti spre implinirea scopurilor dvs, in special al scopului principal pe care vi l-ati stabilit.

De la idee la bani, Napoleon Hill

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*