Cum sa te detasezi ca sa obtii ce doresti

 

Atunci cand ne dorim ceva, simplul fapt ca ni se pare imposibil de atins, ne indeparteaza de obiectul dorintei noastre. Trebuie sa fim foarte atenti ce gandim si mai ales vibram, pentru ca universul la asta ne raspunde. Relaxarea este foarte importanta in obtinerea oricarui obiectiv. Stii ce-ti doresti? Foarte bine: gandeste-te care sunt pasii pe care trebui sa-i faci si asteapta ca universul sa-ti astearna in calea ta ce ai nevoie.

Detasarea este un aliat foarte puternic din momentul in care te decizi ce vrei. Din momentul in care decizi ca vrei ceva, abia atunci universul incepe sa-si invarta rotitele si sa iti apara noi idei si oportunitati. Bineinteles ca nu trebuie doar sa ceri si sa astepti, dar relaxarea ajuta foarte mult. Este ca si cum ai deschide usile catre culoarul care duce la ceea ce-ti doresti.

Chiar si in momentele in care esti stresat la maxim, sunt modalitati prin care ai putea sa te relaxezi si sa te calmezi instantaneu. Prima ar fi respiratia; daca inveti sa respiri cum trebuie, ca sa-ti „hranesti” atat corpul cat si sufletul cu respiratia, atunci poti sa spui ca ai descoperit secretul tineretii vesnice. O alta modalitate ar fi alimentele pe care le ingerezi: tine minte ca toate alimentele de ordin animal iti fac corpul sa oboseasca mult mai repede. Asta nu inseamna sa devii vegetarian, insa nu ar strica sa dozezi cum trebuie alimentele din mancarurile tale.

Exercitiu: scrie pe o hartie ceea ce iti doresti apoi citeste timp de minim 17 secunde (repeta ori de cate ori este nevoie), si apoi impacheteaza hartia cu dorinta. Pune-o in fata ta pe birou, inchide ochii si vizualizeaza ca ceea ce ai scris acolo se duce catre univers. Gandeste-te ca universul iti transmite anumite mesaje. Poate sa fie vorba de flash-uri, imagini, cuvinte sau litere. Tu trebuie doar sa fii relaxat, sa constientizezi ca dorinta ta se va implini, insa primii pasi nu trebuie facuti de tine. Cand termini cu vizualizarea pune hartiuta intr-un plic alb si asteapta. Urmatoarele zile vei primi tot felul de mesaje cu ceea ce trebuie sa faci in continuare, tu trebuie doar sa fii deschis.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*