De ce li se intampla lucruri rele oamenilor buni

 

Gandeste-te in felul urmator: spiritul tau a ales sa vina pe pamant cu un anume motiv. Cam care crezi tu ca este acest motiv? Ce-ti place sa faci? Ce-ai facut bun pana in acest moment? Pe cine ai ajutat? Ce ai construit, sau ce ai creat pentru ceilalti. Care crezi ca este motivul pentru care te mai trezesti dimineata? Aceste intrebari ar trebui sa ti le adresezi tot timpul, indiferent de ce se intampla in jurul tau.

 

Sa presupunem faptul ca ai venit pe pamant ca sa-i ajuti pe oameni. Din momentul in care faci un rau intentionat, adica nu doar ai gandit sa-i faci cuiva rau, ci ai si inceput sa transpui actiunea in plan fizic, trebuie sa te astepti la consecinte. Este ca si cum ai dereglat ceva la nivelul planului lui Dumnezeu, si ai un timp scurt in care sa te gandesti cum sa actionezi ca sa indrepti ce ai facut. Daca nu, se va intampla ceva cu conotatie negativa, tocmai pentru a te pune pe drumul cel bun.

 

Este foarte important cum reactionezi la ce se intampla in viata ta, si ce inveti din ce ti se intampla. Se spune ca viata este 10% din ce ti se intampla, si 90% din cum reactionezi la ce ti se intampla. Ai ales experienta pamanteana pentru a evolua. Acesta-i motivul pentru care te nasti in familii unde nu ai iubire, sau bani, sau exista violent. Tocmai ca tu sa inveti ceva din asta, si sa nu te casatoresti cu o persoana cu care sa formezi acelasi gen de familie, ci sa-i inveti si pe altii cum sa nu faca asta. Puterea exemplului de multe ori este foarte concludenta.

 

De fiecare data cand vezi ca lucrurile nu merg exact cum trebuie, si ceva te deranjeaza la existenta ta, chiar daca din afara totul pare ok, fa un pas inapoi si reconsidera-ti pozitia. Nu exista destin fatidic, exista lectii pe care le poti invata, si peste care poti sa treci. Am intalnit destule persoane care imi veneau la cabinet si imi spuneau ca in astrograma sau in numerograma lor scrie ca trebuie sa se intample un anume lucru negativ. Pai scrie, tocmai ca tu sa inveti cum sa-l eviti.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*