Cum poti sa-i ajuti pe ceilalti sa evolueze spiritual

Cineva spunea la un moment dat ca daca tu te-ai trezit, lasa-i pe ceilalti sa doarma. Sunt foarte de acord cu asta. Fiecare are in destin anumite lucruri prin care trebuie sa treaca. Indiferent cat de mult vezi tu ca ar trebui sa se schimbe cineva, daca el nu ajunge la concluzia asta, tot degeaba. Cred ca trebuie cumva sa le arati celorlalti ca pot sa fie fericiti si impliniti, prin puterea exemplului propriu.

Trebuie sa le arati ca daca tu te iubesti, si simti compasiune fata de tine sau altii, viata se schimba radical. Vrei sa-i ajuti pe cei care au suferinte in viata: demonstreaza-le ca tu nu reactionezi cu rau la cei care-ti gresesc in vreun fel sau altul. Stii si tu ca viata este 5% din ce ti se intampla, si 95% din cum reactionezi la ce ti se intampla.

Oamenii au nevoie mereu sa fie inspirati de cei din jurul lor. Este foarte bine sa-ti apropii exact oamenii care pot sa aprecieze ce ai facut pentru tine, si sa invete din asta, in loc sa te invidieze. Este necesar sa le imprimi curaj cu ceea ce vor sa faca in continuare. Se pare ca doar 5% din oamenii din intreaga lume au curaj sa faca schimbari necesare pentru evolutia lor. Daca vrei sa-i ajuti pe cei din jurul tau, incepe tu sa evoluezi.

Oamenii sunt usor de influentat atunci cand considera ca este pentru binele lor. Da-ti seama cat mai repde cum poti sa ajuti orice persoana care iti intra in viata, si automat vei stii cum sa-i ajuti.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*