Invata cum sa te reconectezi cu spiritul tau, si sa iei deciziile corecte

 

De multe ori viata ne duce pe cai nebanuite, si ne trezim in tot felul de situatii neplacute, din cauza faptului ca la un moment dat nu am stiut ce fel de decizii sa luam. Este foarte important sa fii mereu in contact cu spiritul tau, si sa stii intotdeauna ce fel de decizii sa iei, folosindu-ti intuitia. Tu esti responsabil pentru tot ceea ce se intampla in viata ta, si, daca la un moment dat totul ia o intorsatura nefericita, trebuie sa stii ce anume sa faci ca sa te pui pe aliniamentul pe care trebuie sa fii.

Sfaturi si tehnici pe care iti recomand sa le urmezi, ca sa te reconectezi cu intuitia ta, si sa primesti mesajele foarte clar:

  1. Fa-ti impamantarea, dar si conexiunea cu divinitatea. Poti sa faci o meditatie foarte simpla, stai in picioare si iti imaginezi cum in dreptul chakrei 4 se formeaza o sfera de lumina, care trimite energie catre mijlocul pamantului, iese prin talpile tale, si se intoarce cu energia de care ai nevoie, si apoi se duce in sus, catre Sursa suprema, iese prin chakra coroana, ajunge unde trebuie, si se intoarce cu lumina binefacatoare. De facut zilnic.
  2. Invata sa meditezi cel putin o data pe zi, in special dimineata.
  3. Zilnic scrie pe o agenda minim 10 lucruri pentru care este recunoscator.
  4. Asculta muzica, danseaza, fa sport. Orice faci si te ajuta sa-ti misti corpul fizic de fapt te ajuta sa inlaturi energia negativa care-ti da tot felul de batai de cap.
  5. Fa o lista cu visele pe care le ai, si tine un jurnal, pentru ca sigur primesti tot felul de mesaje atunci cand dormi, si vor fi ca piesele unui puzzle.
  6. Gaseste-ti o practica, sau o terapie complementara cu care rezonezi, si fa toate tehnicile pe care le presupune aceasta.
  7. Fa tot ce poti ca sa-ti ridici vibratia
  8. Elimina din jurul tau toti oamenii de la care nu ai ce invata, si care te trag in jos. Stai linistiti ca, atunci cand elimini aceste persoane, la tine vor ajunge cei care sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine si te pot ajuta sa evoluezi.
  9. Fa afirmatii si vizualizari de cate ori simti nevoia.
  10. Fa mediatii care au legatura cu cel de-al treilea ochi.

Sper ca te ajuta tehnicile de mai sus, si iti doresc sa te trezesti cat mai repede, pentru ca pamantul are nevoie de cat mai multi oameni evoluati spiritual.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*