Misiunea ta trebuie sa fie deasupra criticilor celorlalti

 

Oamenii actioneaza pe baza emotiilor si a informatiilor pe care le detin. Ar fi foarte bine daca fiecare dintre noi am actiona pe baza reactiilor noastre la influentele exterioare, si nu pe baza influentarii celorlalti. Fiecare persoana a venit pe pamant cu o anume misiune, si ar fi bine sa actionma pe baza a ceea ce noi consideram ca ne face sa evoluam, si nu privind prin prisma criticilor din exterior.

Sa luam un caz concret: sa spunem ca trebuie sa fii terapeut dar, din cauza faptului ca ceilalti ar fi critici la asta, decizi mai bine sa ramai la jobul tau de 8 ore pe zi. Si cu toate astea, din cand in cand divinitatea te pune fata in fata cu menirea ta, pentru ca asta trebuie sa faci. Cu cat trece timpul, cu atat iti dai seama ca de fapt esti din ce in ce mai nefericit, si ca nu stii incotro s-o apuci, si in ultima instanta incepi sa te imbolnavesti. Si toate astea din cauza faptului ca ai decis sa pui emotiile celorlalti inaintea intelegerii sufletului tau cu divinitatea.

Trebuie sa-ti dai seama ce anume te influenteaza, si ce ai putea sa faci ca sa indepartezi aceste persoane. Gandeste-te foarte bine ce iti doresti sa obtii in viata, ce consideri tu ca te-ar face fericit. Urmatorul pas ar fi sa indepartezi de langa tine (cel putin deocamdata) toate persoanele care te impiadica sa-ti atingi scopul. Tine minte: evolutia spirituala se face doar in singuratate, atunci cand nu ai altceva pe care sa te focusezi. Si, cel mai bine ar fi sa tii si secret faptul ca faci diverse tehnici pentru a-ti imbunatati viata.

Parerea celorlalti despre ce ar trebui sa faci in viata asta nu ar trebui sa conteze pentru tine, iti esti dator tie sa evoluezi, si ii esti dator divinitatii care te-a trimis pe pamant. Ce crezi tu in acest moment ca ar trebui sa faci? Cum vezi viata ta peste 1 an, 5, 10? Ce crezi tu acum ca te impiedica sa obtii si sa devii tu, cel peste 10 ani. In acest moment tine o sedinta cu tine si decide ce si cine trebuie sa ramana in viata ta, pentru o anume persioada de timp, si cine trebuie sa iasa.

Iti esti dator tie sa fii fericit. Si fericirea are stricta legatura cu ceea ce-ti doresti tu, nu ceilalti.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*