Trebuie sa depui efort, pentru a descoperi misiunea sufletului tau

Dintotdeauna m-am intrebat de ce oamenii prefera sa se duca la tot felul de specialisti care nu au experienta, dar care au diverse diplome. Poate pentru ca este vorba despre snobism, te dai si tu mare in fata celorlalti pentru ca te duci lanu stiu cepsiholog renumit, care insa fie nu are experienta, fie nu este misiunea lor sa ajute oamenii. In acest articol ma refer strict la cei care sunt terapeuti, in special pe partea spirituala, gen terapii alternative. Recunosti foarte usor oamenii care sunt pe misiunea lor, pentru ca te atrag pur si simplu: te atrag articolele lor, felul in care vorbesc, energia pe care o simti in jurul lor si, mai ales, viata lor privata. Acesti oameni, care chiar pot sa te ajute, au trecut prin tot felul de incercai, si au reusit cumva sa ramana de partea celor „buni”. La astia trebuie tu sa ajungi,pentru ca ei te pot ajuta sa te pui si tu pe misiunea ta, si sa fii implinit.

Daca incepi sa te intrebi care este misiunea ta, si daca observi ca este ceva mai mult decat viata fizica, asta este un semn clar ca incepi sa ascensionezi. Urmatorul pas este sa-ti doresti foarte mult sa faci asta, si sa observi ce se intampla in jurul tau. Or sa fie oameni care vor pleca din viata ta, or sa apara altii, iti vei schimba jobul, locuinta, etc. Este ca si cum lasi spiritul tau sa preia controlul asupra vietii tale, si iti face curatenie. Al treilea pas, si cel mai important, este sa cauti ajutor: maestri, carti, conferinte, etc, si sa incepi sa pui in practica tot ce vezi acolo.

Nu te gandi ca pentru a ajunge un om evoluat spiritual iti trebuie doar cateva luni (am avut o astfel de tipa, care credea ca in cateva luni poate sa ajunga la experienta unuia de cativa ani, s-a blocat atat de mult incat atunci cand a luat-o de la inceput a cazut mult mai rau). Oamenii se gandesc ca daca vin in sedinte, tu faci totul pentru ei, ei se duc acasa, nu fac nimic, si viata li se schimba. Nimic mai gresit. O persoana care te ajuta te ajuta doar din exterior: daca tu nu depui efort sa te schimbi, ramai blocat in acelasi loc, incepi sa ai frustrari, si dai vina pe cel caruia i-ai cerut ajutorul, chiar daca vina iti apartine in totalitate.

Cand te hotarasti sa te pui pe misiunea sufletului tau, ia decizia sa schimbi din viata ta orice te impiedica sa faci asta. In continuare, ti se vor revela tot felul de cai in legatura cu ce ar trebui sa faci, depinde de tine pe care le vei urma.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*