Cum sa-i ajuti pe ceilalti dupa ce evoluezi spiritual

Bun, ai ajuns la un anumit nivel de evolutie spirituala, te-ai ajutat pe tine destul de mult incat sa-i vezi si pe ceilalti, si sa incerci sa-i ajuti. Pai, si cum ii ajuti daca ei insisi nu sunt dispusi sa faca asta? La mine vin tot felul de persoane care se plang ca au anumite neajunsuri, indiferent de natura lor. Oamenii nu inteleg (sau nu vor sa inteleaga), ca ei sunt responsabili pentru ce li se intampla in viata. Ei cred ca intotdeauna ceva sau cineva din exterior ii ataca (si normal ca situatiile negative persisita, atata timp cat nu-si schimba mentalitatea). Asadar, cum ii ajuti? Prin exemplul personal.

In prima faza ii observi pe cei din familia ta, pentru ca iti sunt cei mai apropiati, le stii vietile si alegerile facute, si tu, acum, prin perspectiva a ceea ce ai devenit, stii (sau banuiesti cumva), ce au facut gresit. Si normal ca incepi sa-i sfatuiesti, si normal ca ei nu te vor lua in seama. Si tu tot insitsti, si tot asa. Insa, din momentul in care viata ta incepe sa se schimbe, incep sa devina observatori. Brusc, incep ei sa-ti ceara sfatul, sau sa te copieze cumva. Si apoi, sunt spirite inalte care aleg sa se incarneze in anumite familii, intocmai ca sa le ajute.

Trebuie sa fii un exemplu al iubirii neconditionate. Automat ii vei atrage catre tine pe cei pe care trebuie sa-i ajuti, si care te vor ajuta si pe tine sa evoluezi, destul de repede. Daca inca nu ai aflat, iti spun eu: nu trebuie sa-i ajuti pe toti cei de pe pamant. Fiecare are stadiul sau de evolutie, poate ca tu, ca spirit, trebuie sa ajuti doar anumite persoane. Ceilalti, sunt fiecare cu contractul sufletului lor. Nu toti trebuie sa evoluam. Sau, cel putin, nu in acelasi ritm.

Asadar, atunci cand vrei sa ajuti pe cineva, cel mai bine este sa iti schimbi tu viata.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*