Cum sa-ti transformi misiunea personala in cariera

Dumnezeu ne trimite pe pamant cu un scop. Fiecare persoana are parte destin, parte liber arbitru. In functie de ce a facut prin alte vieti, are mai mult sau mai putin liber arbitru. Nu includem aici spiritele care nu au nici o viata pe pamant, insa au decis sa se incarneze acum pentru a ajuta omenirea. Care crezi ca este motivul pentru care spiritul tau a ales aceasta experienta pamanteana?

In mod normal, oamenii nu-si dau seama care este misiunea lro pe acest pamant. Se gandesc ca aceasta are strict legatura cu relatia lor cu Dumnezeu, si nu cu oamenii de pe pamant. Pai, daca erai una din acele persoane, eu iti recomand sa te mai gandesti. Misiunea ta personala (scopul pentru care te-ai incarnat), are legatura cu relatia ta cu Dumnezeu insa, trebuie sa aiba legatura si cu relatia ta cu oamenii. Cum crezi tu ca poti sa ajuti oamenii? (la nivel global sau doar prietenii). Scopul tau este sa evoluezi si sa-ti ridici vibratia; ori, nu poti face asta daca cei din jurul tau sunt cu vibratie joasa, pentru ca te vor trage inapoi.

Poti incepe sa faci o lista cu tot ceea ce poti tu sa oferi lumii (poti trece si anumite calitati ale tale), si apoi gandeste-te ce fel de oameni ai putea sa ajuti cu ceea ce ai trecut in aceasta lista. Daca de exemplu esti o persoana extrovertita, poate ca ar trebui sa vorbesti foarte mult in fata celorlalti. Daca iti place sa scrii, poate ca ar trebui sa-ti construiesti o cariera ca si scriitor. Atata timp cat esti pe misiunea ta, esti ghidat divin, vor aparea si banii. Dumnezeu este pe principiul: daca tu faci ceea ce te-am trimis sa faci, iti iau grija cu banii de pe cap.

Cauta pe net tot felul de meserii care se asociaza cu ceea ce ai trecut tu pe acea lista. O sa fii uimit sa descoperi ca de fapt poti sa faci in mod natural o multime de lucruri, pe care le poti transforma intr-o cariera de succes, fara ca macar sa simti ca muncesti. De fapt, acesta este scopul: sa ii ajuti pe ceilalti fiind un tunel de lumina intre ei si Dumnezeu. Scopul tau trebuie sa fie acela in care-l aduci pe Dumnezeu pe pamant. Gandeste-te foarte bine ce ai putea sa faci.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*