Esti pe drumul cel bun sau….

Cam asta este intotdeauna prima intrebare pe care mi-o adreseaza cei care vin la mine, in sedinte particulare. Sunt pe drumul cel bun in ceea ce priveste misiunea personala? Dumnezeu ma iubeste? Am facut bine ca am luat decizia aia, la acel moment? Ce credeti ca as putea sa fac de acum inainte? Raspunsurile sunt intotdeauna diferite (normal), insa trebuie sa stii ceva. Deja daca incepi sa-ti adresezi aceste intrebari, este clar ca intuitia ta iti spune ca nu e bine ce faci.

Cand venim pe pamant, spiritele noastre stiu, ca oameni, avem parte destin, parte liber arbitru. Procentul difera in functie de ceea ce ai de facut aici. Eu consider ca, cu cat trebuie sa ajuti mai mult umanitatea, cu atat ai mai putin liber arbitru, adica ii permiti divinitatii sa preia controlul asupra vietii tale, intocmai ca tu sa faci ceea ce a convenit spiritul tau inainte de a veni pe pamant. Chiar si in aceste cazuri, este normal ca uneori sa mai iei niste decizii pe liber arbitru, insa intotdeauna esti indreptat in directia divina. Trebuie insa sa ai intuitia foarte buna, si sa o asculti, astfel incat sa poti sa te indrepti.

Fiecare decizie pe care tu o iei, si fiecare actiune pe care o intreprinzi, te indreapta catre noi experiente. Este foarte adevarat, unele experiente sunt negative, si tocmai asta te face sa te intrebi daca esti sau nu pe drumul cel bun. Insa, tocmai asta inseamna uneori ca esti pe drumul cel bun. De exemplu, tu nu poti sa-i inveti pe ceilalti cum sa daruiasca iubire neconditionata, daca tu nu te-ai nascut intr-o familie unde n-ai avut iubire. Si exemplele pot continua.

Nu exista ceva de genul: am ratat ceva, sau este vina mea ca nu s-a intamplat, sau ca Dumnezeu este suparat pe mine, etc. Daca ai ceva pe destin, se va intampla cu siguranta. Insa, depinde de tine daca se va intampla acum sau in 10 ani. De exemplu, poate ca ar trebui sa te casatoresti cu o anumita persoana. Dar, pentru a se intampla asta, amandoi trebuie sa indepartati blocajele, sa va doriti sa fiti intr-o relatie, etc. Asadar, trebuie depus efort. Daca renunti la un moment dat, peste o perioada de timp o sa observi ca, din nou iti vei dori sa fii cu acea persoana. Si tot asa.

Niciodata nu esti pe „drumul cel rau”, sunt doar momente in care esti debusolat, si decizi sa nu-ti asculti intuitia. De fiecare data cand observi ca ceva nu merge cum trebuie in viata ta, revino la momentul initial si schimba-ti decizia.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*