Mesaje de la ingeri

 elefant.ro

Răbdarea este intotdeauna necesară pentru a-ti crea visele. De ce scriu acest articol?

 

Fiindca in foarte multe sedinte au venit multe persoane stiind ca ceva acolo sus mereu i-au ajutat si au fost langa ei, chiar daca cu ochii fizici nu i-au vazut. Acele entitati sunt de fapt ingerii nostri care ne iubesc si isi doresc ca tot ceea ce ne face fericiti sa le obtinem.

 

Atunci când începi un nou an de creare a viselor, reține că uneori este nevoie de răbdare. Deși toate realitătiile posibile există în mintea lui Dumnezeu în orice moment, este nevoie de timp aici pe pământ pentru a permite ca toate piesele puzzle-ului vietii voastre să se reunească. Dacă căutati o relație, de exemplu, trebuie să așteptati până când ambele părți sunt pregătite să se întâlnească. Dacă vreti sa va manifestati slujba perfectă, așteptati-o să vină, dar aveti rabdare pentru a se desfasura evenimentele asa cum trebuie.

 

Dacă sunteti cu adevărat axati pe așteptare, intenția și crearea dorințelor inimii vă vor fi aduse în timp perfect și corect, insa intotdeauna trebuie sa faceti ceva si in plan fizic.

Ce să faceti între timp? Bucurati-va de viata voastra! Fericirea este o condiție care este creată în interiorul vostru, indiferent de circumstanțe. O atitudine plăcută, recunoscătoare și iubitoare este întotdeauna magnetică pentru persoanele din jurul nostru decât una în care te simți lipsă in viata ta cotidiana.

 

Există întotdeauna ceva pentru care puteți fi recunoscători.

 

  • Dacă vreti sa manifestati mai mulți bani, fiți recunoscători pentru ceea ce aveti in prezent.
  • Dacă vreti sa manifestati o relație, fiti recunoscători pentru prietenii din viața voastra actuala sau pentru faptul că vi s-a dat doar timp să învatati să va iubiti pe voi insiva.
  • Dacă vreti sa manifestati o nouă carieră, mulțumiti pentru lecțiile de putere în situația actuală.

 

Dragii mei, fiti răbdători, si munciti cu voi pentru că nerăbdarea este pur și simplu teama de a purta o mască. Vreti să va vedeti visele imediat implinite? Vreti dovada?  Acest lucru este foarte uman. Dar, dragii mei, puneti-va întrebarea … „Cum aș trăi acum, dacă aș ști că tot ce-mi doresc ar veni în mod cert și la timpul potrivit?”

 

Dupa aceasta intrebare trebuie sa trăiti sărbătorind fiecare moment al vieții voastre.

 

Dumnezeu sa va binecuvanteze.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*