Iubirea este esenta divina

 

Iubirea este esenta divina, si noi suferim din cauza mintii noastre, care ne aduce mereu in prezent ce s-a intamplat in trecut. Nimeni nu te va ajuta, daca tu nu decizi pur si simplu la un moment dat ca trebuie sa te pui pe primul plan si ca meriti sa fii iubita. Tu esti singura persoana care poate sa fie iubita asa cum merita, ceilalti pot doar sa vina in ajutorul tau, din exterior. Si ideile lor vor fi tot in functie de ce gandesti tu in legatura cu tine.

 

Trebuie sa incepi sa-ti faci o disciplina, si sa eviti tot ce-ti poate scadea frecventa de vibratie: barfa, critica, judecata, invidia, etc. Atata timp cat nu alegi constient sa fii fericita, si continui sa te inconjori de oameni care nu au relatii sanatoase, tu nu ai cum sa ai. De ce crezi ca oamenii bogati aleg sa se indeparteze de prietenii saraci, pe care-i au de ani de zile? Pentru ca acestia din urma nu vor sa evolueze, si sunt fortati sa se indeparteze.

 

Rolul tau pe pamant este sa daruiesti si sa primesti iubire, abia ulterior lucrurile vor incepe sa se miste in dorectia dorita de tine. Nu poti sa pretinzi sa fii fericita intr-o relatie daca tu nu daruiesti fericire in acea relatie, atat pentru tine, pentru partener, cat si pentru relatie.

 

Ca sa te iubesti pe tine trebuie sa te gandesti la toate calitatile pe care le ai, si la tot ce ai realizat pana acum. Este normal sa nu fii perfecta, ca nici o persoana nu este perfecta, insa, din momentul in care te cunosti foarte bine, vei incepe sa te iubesti si sa te apreciezi, si automat nu accepti ce este sub nivelul tau. Incepe sa muncesti sa schimbi tot ce nu-ti place la tine sau, daca nu reusesti, sa accepti ca facand parte din tine.

 

Din momentul in care tu iti doresti sa te iubesti, universul iti trimite tot felul de semne prin care iti spune ca esti pe drumul cel bun. Pot sa apara carti, cursuri, noi persoane care te pot ajuta, etc. Dar, este necesar ca tu sa incepi sa faci pasi catre ceea cevrei sa obtii. Nu este de ajuns sa-ti doresti o relatie fericita, si tu sa stai sa accepti. Daca pana acum nu ai avut o astfel de relatie, inseamna ca trebuie sa inlaturi anumite blocaje. De multe ori asta presupune timp, efort din partea ta, bani cheltuiti (investiti), etc.

 

Atunci cand manifesti tot ce presupune iubire in viata ta, trebuie sa fii constienta de faptul ca trebuie sa faci strategii, si sa muncesti. Uita-te te rog in jurul tau la toate cuplurile casatorite, si la femeile fericite din acele cupluri. Nu-i asa ca acele femei de fapt sunt destul de evoluate, si stiu exact cum sa „conduca” acea relatie? Sa ai o relatie fericita presupune mereu efort, si disciplina. Trebuie sa incepi sa gandesti ca vrei o relatie exact asa cum vrei sa obtii ceva fizic. Primul pas este intotdeauna cel in care tu te iubesti pe tine. Asta e piatra de temelie.

 

Ceea ce este in exteriorul tau, inclusiv lipsa de iubire, este de fapt efectul gandurilor tale. Daca tu consideri ca nu meriti sa te iubesti, vei gasi numai persoane care nu se iubesc, si care nu te iubesc pe tine. Daca te decizi sa incepi sa te iubesti, vei atrage langa tine tot felul de persoane care te pot iubi si iti pot darui iubire.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*