Reiki-leu

Reiki-leu este o minunată acordare inițial canalizată și fondată în 2008.

Reiki-leu funcționează cu energia arhetipală a leului.

În lucrul cu această energie Reiki, vă veți conecta cu un totem- leu și veți învăța cum să încorporați aspectele pozitive ale arhetipului leu.

Leul este considerat a fi simbolul soarelui. Aurul este culoarea sa. Deoarece leul feminin adesea vânează și  lucrează în grupuri, totemul leu poate oferi sprijin în tratarea grupurilor.

Totemul de leu reprezintă de asemenea: Curaj, ,Vitejie, Putere, Creativitate, Viziune, Imaginație, Mândrie, Protecţie, Energia feminine.

În plus, leul învață usor. Dacă aveți un scop, puteți găsi o cale mai puțin direcțională către obiectiv și puteți  învăța cum să o abordați dintr-un unghi diferit.

În timpul acordării veți primi propriul totem  leu pentru utilizarea cu Reiki-leu. Dacă aveți deja un animal totem, este bine să lucrați cu altul. Mulți oameni au mai multe animale totem cu care lucrează. În plus, unii oameni își schimbă totemul principal în diferite momente ale vieții, pe măsură ce evoluează și se schimbă.

Reiki-leu vă va ajuta în vindecări și poate fi folosit și pentru protecție. Pur și simplu apelați la el și cereți-i ajutorul.

Initierea este 40 de ron, programari la kmhaela@yahoo.com.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*