Totul este în ordinea potrivita

 

Într-adevăr, trăim într-un timp interesant pe planeta noastra. Totul este înfrunzit, căzut în haos și pregatit pentru schimbare. Au apărut la suprafață opinii de toate felurile și cu adevărat, se sărbătoreste faptul că omenirea începe să se trezească și oamenii vorbesc despre tot ce ii intereseaza mai mult ca niciodată. Pe măsură ce urmărim evenimentele, noi continuam să înțelegem că ceea ce Dumnezeu ne cere este înțelegerea aproapelui nostru, nu un acord neapărat, ci înțelegere. Incepem sa ii intelegem pe cei din jurul nostru si asta este un lucru bun, fiindca fiecare dintre noi gandim diferit.

 

Suntem cu toți elevii divinului. Suntem toți studenți ai iubirii. Suntem toți studenți care caută același lucru -o conștiință și înțelegerea naturii dumnezeiești. Unii știu acest lucru iar unii abia acum se trezesc. Deci, atunci când mărturisim minciunile și manipulările – fie în grupurile noastre, fie în casa noastra, fie la locul nostru de munca – în loc să ne gândim, noi doar reproducem ceea ce auzim indiferent daca este bine sau nu ceea ce facem.

 

În cele din urmă, suntem o singură rasă umană. Un suflet iubitor poate ajuta inima și evoluția umană mult mai profund decât o mie de persoane pline de ură și frică. Dragostea noastra, precum și cuvintele noastre bune și acțiunile noastre, fac o diferență în această lume. Noi trăim în momente incitante, pline de schimbare, creștere și evoluție. Anii adolescentei omenirii sunt transformați, dar rasa umană semișca într-o maturitate benefica odată cu desfășurarea timpului.

 

Aveți încredere în timp ce priviți lumea voastră crescând, că totul este într-adevăr în ordine.

 

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*