Care sunt consecintele neiubirii de sine

Sedinta individuala: Ana Maria a ajuns la mine printr-un fel de sincronicitate….isi dorea foarte multe raspunsuri, si nu intelegea de ce totul ii merge pe dos. A vazut ceva pe facebook, si si-a zis sa incerce, pentru ca nu are nimic de pierdut. Cand am intrebat-o care este motivul pentru care a ajuns la mine, a inceput sa planga. Lucru oarecum normal, pentru ca fac si o curatare energetica destul de usoara in timpul sesiunilor. Ce m-a surprins la ea era faptul ca nu s-a putut opri din plans nici macar in urmatoarele 10 minute. De fapt motivul era faptul ca era asa de frustrata, si nu intelegea care este motivul pentru care se intampla anumite lucruri.

Dupa ce s-a linistit oarecum, a inceput sa-mi povesteasca ce si cum. Ea era genul de femeie pe care oamenii (femeile) in general o invidiaza: avea un barbat care o iubea, avea o casnicie fericita, avea bani, propria afacere, o masina scumpa, nu avea probleme mari de sanatate, etc. Daar, astea doar la suprafata. De fapt nu il mai suporta pe sotul sau, dar statea cu el pentru ca era invidiata, afacerea nu-i mai mergea de ceva timp, dar trebuia sa aiba o anumita prestanta (este una din vedetele de la noi, i-am schimbat doar numele), facea accident cu masina cam o data pe luna, etc. Daca ti se intampla ceva negativ si nu intelegi ce si cum, este normal ca la un moment dat sa te blochezi. Este ca si cum Dumnezeu iti spune niste chestii, ce trebuie sa faci, si tu nu le intelegi. Dumnezeu mai insista, si-ti mai da cate un accident de masina, sau ceva, si iar nu intelegi, ba chiar te superi pe El ca-ti face probleme. Si uite asa ajungi asa de mult sa te blochezi, ca nu mai stii incotro s-o apuci.

Problema era faptul ca nu se iubea pe ea. Trebuie sa intelegeti ceva: atunci cand va iubiti pe voi, incepeti sa primiti iubire si de la ceilalti, si viata vi se schimba in totalitate. I-am spus Anei Maria care este parerea mea, si i-am dat un timp de aproximativ 6 saptamani (cam de atat este nevoie sa faci schimbari in viata ta, daca depui efort), sa incerce sa se iubeasca pe sine: fie sa citeasca diverse articole, carti, si sa puna in aplicare ce citeste, fie sa faca la mine un program special. A ales cea de-a doua varianta. In general primele rezultate apar in aproximativ 6-7 zile, si nu sunt cele mai fericite, asta pentru ca incep sa se indeparteze blocajele. S-a certat cu cea mai buna prietena a ei (pe care o considera cea mai buna), si si-a dat seama ca aceasta a incercat sa-i seduca sotul in diverse randuri.

Apoi, a fost concediata de la televiziunea la care lucra, si aproximativ 4 zile nu stia incotro sa se indrepte. Insa a continuat programul. A sunat-o o fosta cunostinta cu care nu mai vorbea de ceva timp, si i-a propus un post de colaboratoare la un post de radio. Si surpriza, cu un salariu aproape dublu fata de ce facea ea la tv. De aici pana la schimbarile definitive si destul de mari a mai fost doar un pas. Au urmat tot felul de schimbari, si razgandiri, etc, insa timp de aproximativ 7 luni a venit saptamanal la mine, timp in care ii spuneam mereu de ce se intampla asta sau aia, si cum as sfatui-o eu sa procedeze. In anumite cazuri m-a ascultat, in altele nu. Nici macar nu mai conteaza. Important este ca s-a schimbat foarte mult, si foarte bine, incat acum este o prezentatoare de succes la un post tv unde anterior lucrase in spatele scenei.

O sedinta presupune de regula o curatare energetica, citirea aurei, motivul pentru care v-ati incarnat, anumite informatii din vieti trecute care va influenteaza in aceasta, interpretarea anumitor episoade si cum sa faceti sa iesiti din situatiile neplacute, de ce nu va merge bine pe anumite aspecte ale vietii, eventual misiune personala, cum sa imbunatatiti anumite relatii: sentimentale, colegiale, de familie, etc, de ce nu reusiti sa va mutati sau sa aveti o anumita suma de bani, cum sa va protejati, cum sa va ascultati intuitia, cum sa va rezolvati problemele de sanatate, etc. Veti primi si tehnici de activare a prosperitatii, deschiderea celui de-al 3-lea ochi, protectie, curatare energetica, ridicarea vibratiei, etc. Depinde foarte mult de la persoana la persoana. O sedinta inseamna fie 30 de minute- 250 de ron, fie 60 de minute, 500 de ron. Sedintele se desfasoara la biroul meu din Bucuresti, iar la distanta prin telefon sau skype.

Imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientii.

Deci, cu cat te iubesti mai mult, cu atat viata ta se va imbunatati mai mult.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com. O discutie de 30 de minute este 150 de ron.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*