Cum sa atragi relatia ideala pentru tine

cartepedia.ro

Relatiile personale reprezinta cea mai importanta prioritate pentru foarte multi dintre oameni. Din pacate, vanarea cu orice pret a iubirii nu atrage intotdeauna partenerul cel mai potrivit, deoarece motivatiile noastre nu sunt foarte clare. Multi oameni gandesc in termenii; “Daca as avea un viata mea pe cienva care sa ma iubeasca, viata mea ar fi infinit mai frumoasa”. Este o mare diferenta intre nevoia de iubire si disperarea de a fi iubit. Atunci cand te simti disperat, inseamna ca-ti lipseste iubirea si aprobarea celei mai importante persoane din viata ta: tu insuti. Daca aceasta este vibratia pe care o emiti, este posibil sa intri in relatii de codependenta, care nu iti fac bine nici tie, nici partenerului tau.

Tu nu poti crea iubirea in viata ta atata timp cat vorbesti si te gandesti tot timpul la singuratate. Atunci cand te simti singur, emiti o vibratie care-i indeparteaza pe oameni. Nu poti vindeca o relatie daca te gandesti cat de ingrozitoare este. Detaseaza-te putin si creeaza-ti ganduri noi, care sa-ti ofere solutii. Prima si cea mai important relatie pe care trebuie sa ti-o imbunatatesti este cea cu tine insuti. Daca vei ajunge in armonie in aceasta relatie, toate celelalte relatii din viata ta se vor imbunatati. O persoana fericita atrage foarte multi oameni in jurul sau. Daca vrei sa primesti mai multa iubire, trebuie sa inveti sa-ti daruiesti mai multa iubire. Este necesar sa te simti tot timpul multumit in pielea ta si sa optezi numai pentru ganduri care te fac sa te simti bine.

Daca doresti sa treci de la singuratate la implinire in planul relatiilor de cuplu, va trebui sa iti shcimbi modul de a gandi, creand o atmosfera mentala plina de iubire in sinea ta si in jurul tau. Elibereaza-te de toate gandurile negative legate de iubire si de cuplu si incepe sa te gandesti tot mai des la impartasirea iubirii tale, la aprobarea si al acceptarea tuturor celor pe care ii intalnesti.

Retine; daca vei emite ganduri fericite, vei deveni tu insuti un om fericit. in acest fel, toti ceilalti vor dori sa fie in preajma ta si toate relatiile tale actuale se vor imbunatati de la sine.

Louise Hay

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la mesaj.divin@yahoo.com.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*